Ethereum tabanlı altcoin yükselecek mi?
Ethereum tabanlı altcoin yükselecek mi?

Ethereum tabanlı hiç duyulmamış altcoin 2x yaptı: Alım fırsatı sürüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ödemelerini ana akıma getirmek için tasarlanmış Ethereum tabanlı bir altcoin projesi, yeni bir dönüm noktası duyurduktan sonra hızla yükseliyor.

Metal Pay nedir?

Metal Pay cüzdan uygulaması, insanların kripto para birimleri satın almasına, satmasına ve takas etmesine ve ayrıca tanıdıklarına sermaye göndermesine olanak tanıyor.

Projenin merkezi kripto varlığı Metal (MTL), 11 Nisan’dan bu yana fiyatı iki katından fazla artırarak bugün 1,52 dolardan %126’lık bir artışla 3,44 dolara yükseldi.

2017 yılında kurulan San Francisco merkezli proje, Avrupa Birliği’ndeki kullanıcılara hizmet sunmak için Londra merkezli Railsbank ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Metal şu ​​anda çoğu ABD eyaletinde mevcut.

Finans Direktörü Irina Berkon, Avrupa’da yeni başlatılan özelliği kullanarak ilk başarılı işlemlerini belgeleyen bir ekran görüntüsünü tweetledi.

Düzeltmeden sonra, MTL gün içinde %5,4 arttı ve 3.17 $ olarak fiyatlandı.

Metal ile birlikte ödeme odaklı bir proje daha yükseliyor.

ZoidPay (ZPAY) de yükseliyor

Kripto likidite platformu ZoidPay (ZPAY) geçtiğimiz günlerde, stake edenlerin ZPAY’de maksimum %25 APR kazanabileceği Maiar merkezsiz borsasında (DEX) stake etmenin başlatıldığını açıkladı.

ZPAY, geçen hafta boyunca düşüş yaşadı ve 0,34 dolardan 0,81 dolara istikrarlı bir şekilde yükseldi ve %138’lik bir kazanç sağladı. ZPAY hafifçe düzeldi ancak gün içinde halen %16.9 artışla 0.76 $’dan işlem görüyor.

Maiar, yerel kripto varlığı EGLD’nin projenin kurumsal düzeyde ölçeklenebilirliğine ve merkezisiz uygulama (DApp) çözümlerine güç veren Elrond Network tarafından oluşturuldu.

Kıbrıs merkezli ZoidPay, 2018’de Web 3.0 ortamı için finansal hizmetler sağlamaya vurgu yaparak başladı.

ZoidPay kullanıcıları “kripto ile her yerden her şeyi satın alabilir” ve geliştiriciler, uygulama programlama arabirimlerini (API’ler) ve yazılım geliştirme kitlerini (SDK’ler) kullanarak birlikte çalışabilirlik ve zincirler arası likidite sunan bir dizi araca erişebilir.

Bitcoin (BTC), Pazar günü yaklaşık 38.800 dolara düştükten sonra bir kez daha 41.000 doların üzerine çıktı. Bu arada, Ethereum (ETH) hafta sonu yaklaşık 2.900 dolara düştükten sonra şimdi 3.100 doların üzerinde.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin