İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri
İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri

İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşte bugünün son dakika niteliğindeki Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri…

Ethereum haberleri

Ethereum Vakfı, Blockchain işleyebildiği saniye başına işlem sayısını önemli ölçüde iyileştirmek için tasarlanmış bir dizi iyileştirme için dikkat çeken bir isim olan Ethereum 2.0’da yeni bir aylık güncelleme yayınladı. Vakıf, geliştiricilerin 2020 Ocak ayına kadar güncellemenin 0 aşamasını hazırlamayı ummasına rağmen, resmi lansman tarihi olmadığını vurgulanıyor.

Ripple (XRP) haberleri

San Francisco Business Times, Ripple’ı kurumsal hayırseverlik alanındaki yeni çarpıcı listesine 13 numarayla yerleştirdi. Ripple, bu yıl San Francisco Körfez Bölgesi’ndeki yoksulluk ve gelir eşitsizliği ile mücadeleye yardımcı olan Tipping Point’e 1 milyon dolar bağış yapacağını açıkladı.

Litecoin haberleri

Litecoin halving geri sayım saatine göre, etkinlik yaklaşık 15 gün uzaklıkta. Halving ile madenciler için Litecoin blok ödülü, mevcut piyasa fiyatlarına göre yaklaşık 3.542 dolar ile 1.726 dolar arasında değişen bir farkla, 25 tokenden 12,5 tokene düşürülecek.

TRON ve BitTorrent haberleri

Kripto ödeme işlemcisi CoinGate artık TRON tabanlı token BTT’yi kabul ediyor. Token, ağdaki dosyaları paylaşan kullanıcıları ödüllendirmek için BitTorrent dosya paylaşım platformu ile bütünleştirildi.

Cardano haberleri

Cardano Vakfı işe alımlara başladı. Cardano ekosistemi için gözetim, toplum gelişimi, standart geliştirme, tanıtım ve eğitim sağlayan Vakfın, Çin merkezli bir Topluluk Yöneticisi olmak üzere üç açık pozisyonu var.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin