İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak
İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak

Tecrübeli analist: “Bitcoin bugün bu seviyeyi geçmeli!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tecrübeli trader ve analist Tone Vays, bugün Bitcoin için kritik seviyeyi belirledi.

Tone Vays: “Bitcoin bugün 11.050 doları kırmalı!”

Tecrübeli trader ve analist Tone Vays, Bitcoin’in bugün 11.050 doları geçebilmesi durumunda, önde gelen kripto para biriminin genel kripto pazarından daha büyük bir pay alacağını ve kısa vadede 14.000 dolara fırlayabileceğini söyledi:

Eğer bu durum tersine gider ve BTC düşerse, haftalık grafikte direnç görevi gören kesinlikle hiçbir şey yok. Ve sonra Bitcoin’in baş aşağı hızla düşmesi çok muhtemel. Bitcoin yükselişini ek bir katalizör de tetikleyebilir. 

Tone Vays: “Bitcoin %80’lik bir düzeltme yaşayacak.”

Vays ayrıca, Bitcoin’in 2019’daki büyük yükselişinin bir noktada %80’lik bir düzeltme yaşayacağına inandığını söyleyerek bir uyarı verdi:

Bunun Bitcoin fiyatında makul olmayan bir üstel artış olduğuna hala inanıyorum ve Bitcoin düzeltilecek. BTC, %80’lik bir düzeltme ile düzeltilecek. Bu düzeltme 40.000 dolarda başlayabilir mi? O da olabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin