ethereum rekora koşuyor
Ethereum rekora koşuyor: Hedef 400 dolar

Ethereum rekora koşuyor: Hedef 400 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Öncelikle sizlerin ve ailenizin bayramınızı kutlarız.

Ethereum boğa koşusuna kaldığı yerden devam ediyor. ETH/USD paritesi, bugün 10 doların üstünde değer artışı sağlayarak 350 doları test etti ve Ethereum 2020 zirvesini güncelledi. Yazının kaleme alındığı saatte Ethereum fiyatları 345 dolar bandında işlem görüyor.

Ethereum’un ilk karşılaşacağı direnç seviyesi 2019 yılı zirve değeri olan 360 dolar. Bu engelin aşılmasıyla Ethereum, hızlı bir şekilde 400 doları test edebilir.

Ethereum rekora koşuyor

Ethereum fiyatlarının görünümü oldukça pozitif. Spot fiyatlar 50, 100 ve 200 dönemlik hareketli ortalama seviyesinin üstünde işlem görüyor. 50 dönemlik hareketli ortalama seviyesi 250 dolara denk geliyor ve Ethereum için güçlü bir destek seviyesi oluşturuyor. 100 dönemlik hareketli ortalama seviyesi ise 230 dolara denk geliyor.

Ethereum teknik fiyat göstergelerinden MACD değerleri oldukça yüksek pozitif eğilim sergiliyor. RSI değerleri, 22 Temmuz’dan beri aşırı alım bölgesinde bulunuyor. Düşüş eğilimi gösteren RSI değerleri bugün fiyatlarda yaşanan prim artışının ardından tekrardan yukarı doğru kavis çiziyor.

Ethereum toplam piyasa hakimiyeti son 11 gün içerisinde yaklaşık %2’lik artış göstererek %12 bandına yükseldi. Aşağıdaki grafikte Ethereum toplam piyasa içerisindeki payını görüyoruz.

Ethereum fiyatlarındaki alım baskısı, ETH/BTC paritesinin de değer kazanmasına neden oldu ve Ethereum tekrardan Bitcoin karşısında değer kazanmaya başladı. 1 Ethereum’un Bitcoin cinsinden fiyatı tekrardan 0.030 BTC direncini aşmaya başardı.

Fxstreet.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin