avalanche
Ethereum rakibi Avalanche Likiditeye Bir ETH Köprüsü Kuruyor

Ethereum rakibi Avalanche Likiditeye Bir ETH Köprüsü Kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche ‘ın yeni teknolojisi, tokenleri Ethereum’a ve Ethereum‘dan taşımanıza izin verecek.

Blockchain projesi Avalanche, Ethereum’da merkezi olmayan finans uygulamaları geliştiren yazılımcıların saflarını değiştirmeye teşvik edebilecek bir ürünü piyasaya sürmeye bir adım daha yaklaştığını duyurdu.

Ethereum’dan daha hızlı, daha ucuz ve daha yetenekli olduğunu iddia eden birçok blockchain ağından biri olan Avalanche, Ethereum tokenlerini Avalanche blockchain’e aktarmanın bir yolu olan “Avalanche-Ethereum Bridge”i duyurdu.

Avalanche blog gönderisinde, yazılımın “testin son aşamasında” olduğunu söyledi.

Projenin ana odak noktası, Ethereum Sanal Makinesi’ni desteklemesi, yani bu, Ethereum geliştiricilerinin, Avalanche’ın blok zinciriyle uyumlu hale getirmek için yazılımlarını kapsamlı bir şekilde yeniden tasarlamak zorunda kalmayacağı anlamına geliyor.

ETH tokenlerini Avalanche’a getirmek proje için olumlu bir gelişme olabilir

İşlevsel olarak Avalanche – Ethereum Köprüsü, varlıkları blok zincirleri arasında taşıyan diğer protokollere ve hizmetlere benziyor. Örneğin, Bitcoin’i Ethereum’a taşıyan bir protokol olan Wrapped Bitcoin gibi.

Çalışma prensibini basit şekilde aktarırsak; Akıllı bir sözleşmeye Blockchain A’dan bir miktar varlık yatırıldığında sözleşme, bir Blockchain B token biçiminde eşit miktarda yayınlayacaktır. Taşınan tokenler (“Wrapped” kripto paralar olarak adlandırılır), orijinal tokenle eşit değerdedir ve herhangi bir zamanda kullanılabilir.

Avalanche’ın köprüsü, ChainBridge tarafından üretilen bir blok zincir ile birlikte çalışabilirlik protokolü olan ChainSafe tarafından desteklenmekte. ChainBridge, Avalanche-X bağış programından elde edilen fonları kullanarak Avalanche’ın köprüsünü inşa etti.

Avalanche Hakkında

Projenin ana ağı, 60 milyon dolar ile Eylül ayında başlatıldı. Bunun 42,5 milyon doları halka açık bir token satışından toplandı. Avalanche, Üniversitenin Kripto Para Birimleri ve Akıllı Sözleşmeler Girişimi’ni yöneten Cornell Üniversitesi bilgisayar bilimleri profesörü Emin Gün Sirer tarafından yönetilen bir yazılım şirketi Ava Labs tarafından geliştirildi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin