ETH 2.0
700.000'den fazla ETH, Ethereum 2.0 için kilitlendi

700.000’den fazla ETH, Ethereum 2.0 için kilitlendi… 425 milyon dolar değerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

708.224’ün üzerinde ETH (425 milyon $), Ethereum’un zincir üzerindeki izleyici Dune Analytics’ten alınan verilere göre, bir Proof-of-Stake protokolüne doğru ilk adımını oluşturan akıllı sözleşmede kilitlendi. Miktar, Ethereum 2.0’ı başlatmak için gerekli olan minimum 524.000 ETH’den% 33 daha yüksek.

Veriler, 2.025 tekil mevduat sahibinin şu anda – cari fiyatlarla 422 milyon $ ‘ın üzerindeki fonlarını ilk mevduat sözleşmesine emanet ettiğini gösteriyor. Ve doğrulayıcılar, ödül olarak, ETH kilitlendiği ve Ethereum ağını desteklediği sürece, henüz miktarı belli olmayan bir yıllık Ethereum ücreti yüzdesi alacaklar.

Ancak minimum aboneliğine ulaşan ETH 2.0 sorunsuz bir yolculuk değildi. İlk hafta, birkaç kullanıcıdan yalnızca 50.000 ETH yatırıldı ve bunun 3.200 ETH’si geliştiricisi Vitalik Buterin’den geldi. Aslında, mevduatlar, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, ancak 19 Kasım’dan sonra artmaya başladı. Bu, merkezi olmayan borsa protokolü Uniswap ile likidite teşviklerinin sona ermesinden iki gün sonra.

Her ne olursa olsun, Ethereum taraftarları o sırada ağı açmaya çağırdı ve büyük oyuncuların er ya da geç kripto yatırma sayılarını (ve belki fiyatları) pompalamak için devreye gireceğini umuyordu.

Ve aktırım hızlandı, hatta bazı meşhur ICO’lar bile harekete geçti. Bu projelerden biri, 2018’de bir ICO’da 50 milyon dolar toplayan borç verme protokolü Celsius Network’tü. Firma, depozitoların son gününde Ethereum 2.0 protokolüne 25.000 ETH ile katkıda bulundu. Bu hareket, diğer büyük token sahiplerine, kripto fonlarına ve belki de bitiş çizgisine itmeye destek oldu.

Eşiğin artık aşılmasıyla, Ethereum ağı artık yüksek ölçeklenebilirlik, daha iyi veri işleme hızı ve daha düşük işlem ücretleri vaat eden yeni bir fikir birliği tasarımı olan Ethereum 2.0’ın ilk aşamasını başlatabilir.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin