Şok iddia: “ETH 2.0, Ethereum’un sorunlarını çözmeyebilir!” Peki neden?
Şok iddia: “ETH 2.0, Ethereum’un sorunlarını çözmeyebilir!” Peki neden?

Ethereum madencileri zirveyi gördü: Kârlılıkta son iki yılın rekoru!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum madencileri temmuz ayında 143,8 milyon dolar ile son 23 ayın en yüksek gelirini elde etti.

Ethereum madencileri işlem ücretlerinden artık daha çok kazanıyor

The Block’tan Larry Cermak’ın son raporunda belirttiği üzere işlem ücretleri ay boyunca Ethereum madencilerinin gelirinin yaklaşık %23’ünü oluşturdu. Mayıs ayında işlem ücretleri Ethereum madencilerinin gelirinin yalnızca %10’unu oluştmuştu.

Bitcoin madencileri de daha çok kazanıyor

Bitcoin madencileri ise temmuz ayında Ethereum madencilerinin gelirinin iki katı değerinde 299 milyon dolarlık toplam gelir elde etti. Bitcoin işlem ücretleri haziran ayındaki %4’e kıyasla temmuz ayında %8’e kadar artış gördü.

Geçen ay, Bitcoin madencilerinin geliri, mayıs ayında meydana gelen yarılanma nedeniyle son 15 ayın en düşük seviyesinde kaldı. Bitcoin yarılanması blok başına sübvansiyonu 12,5 BTC’den 6,25 BTC’ye düşürdü.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin