Ethereum kurucularından Joseph Lubin, Tether açıklamalarına güvenmiyor
Ethereum kurucularından Joseph Lubin, Tether açıklamalarına güvenmiyor

Ethereum kurucularından Joseph Lubin Tether manipülasyonundan şüphe ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum kurucularından Joseph Lubin, yakın zamanda Stablecoin Tether’a (USDT) karşı yapılan piyasa manipülasyonu suçlamalarına ilişkin görüşünü ortaya koydu. Suçlamalar, Bitcoin (BTC) fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara yükseldiği ve Teksas Üniversitesi’nden analistlerin yaptığı bir araştırmanın Haziran 2017’de raporu yayınladığı zaman geldi.

Ethereum kurucularından Joseph Lubin, Tether’ın açıklamalarına güvenmiyor

Tether, ABD doları 1:1’e bağlı bir fiat destekli kripto para birimi olarak çalışır. Birçok kişi sahip olduklarını iddia ettikleri fiat desteğine sahip olduklarına inanmazlar. Bu suçlama, Tether ekibinin banka mevduatlarının onaylanması için bir yarı denetim düzenlenmesine yol açtı. Bu onay, bazılarına göre hala yeterli bir kanıt değil. Joespeh Lubin ise konuya yönelik şunları söyledi:

Uzayda bir grup insanla konuşmayı içeren analizimize dayanarak, USDT’nin banka hesaplarında ABD doları tarafından 1:1 desteklendiğine inanıyoruz.

“Piyasa manipülasyonlarının Tether ile doğrudan ilişkili olduğundan emin değilim.”

TET’lerin piyasa manipülasyonu iddiaları, USDT’nin harcamaları ve Bitcoin için fiyat hareketinin önemli anları arasında genellikle bir korelasyon olduğu için ortaya çıktı. Lubin, bu teori hakkında benzer şekilde şüpheli:

Piyasa manipülasyonlarının Tether ile doğrudan ilişkili olduğundan emin değilim. Büyük oyuncuların yapmak istedikleri şeyi yapabilmelerini sağlayan, düzenlenmiş bir pazar kümesi değişkeni oldu. İdeal olarak; en azından bu merkezi alışverişlerin biraz daha iyi düzenlenmesini sağlayacağız.

Tether piyasaya 50 milyon dolarlık USDT sürdü

Öte yandan, yeni çıkarılan Tether’ın . İlginç bir şekilde, birkaç gün içinde, Bitcoin (BTC) 7.000 dolara ulaştı. Tether’ın Bitcoin’e 50 milyon dolarlık tokenin enjekte edilmesiyle müdahale ettiği ve 27 Ağustos’ta Tether’ın ilk işleminin başlamasını sağladığına inanılıyor. Tether’ın kripto paranın performansı üzerindeki etkisi neredeyse anında oldu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin