Ethereum için yılın en iyi günü: Ancak bir anormallik var
Ethereum için yılın en iyi günü: Ancak bir anormallik var

Ethereum İstanbul hard forku iki gün gecikecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum İstanbul hard forku, Ethereum’un sonunda PoS veya Ethereum 2,0’a geçmesi için yol haritasındaki hard forklardan biri. Yükseltmeler bir dizi iyileştirme protokolü içeriyor.

Consensys Lab tarafından bildirilen Ethereum İstanbul Hard fork’un tahmini tarihi 6 Aralık 2019’du. Ancak blok yüksekliğine henüz ulaşılmadı. Hard fork geri sayımı şuan  (8 Aralık 2019) 44 saatlik bir tahmini süre gösteriyor.

Gecikme, Ethereum’daki işlemlerde görülen düşüşe bağlanabilir. Aşağıdaki grafik, 22-23 civarında, günlük ortalamada bir düşüş olduğunu göstermekte.

ethereum transactions

Düşüş, spam’leri caydırmak için ağda olumlu bir gelişme olarak görülebilir. İstanbul güncellemesi “spam bloklarını önlemek ve genel hizmet reddi saldırısı esnekliğini artırmak için çeşitli kodların maliyetini değiştirecek.” Dolayısıyla, ağdaki kötü oyuncular vazgeçebilir. Bununla birlikte, ağ yükseltme işlemine hazırlık nedeniyle işlemler de düşmüş olabilir.

Zcash İstanbul HardFork’un Öncesinde Kazandı

Hard fork tamamlandıktan sonra Zcash, Ethereum ağı ile birlikte çalışabilecek. Bu arada Zcash fiyatı dün 31 dolara yükseldi.

zcash usd

Zcash dışında, aynı Equihash protokolünde çalışan diğer kripto para birimleri arasında Ethereum Classic [ETC], BTC hard forku Bitcoin Gold [BTG], Komodo gibi altcoinler de bulunuyor.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin