Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler
Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler

Binance, Cosmos (ATOM) için staking desteğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Binance kripto para borsası, Cosmos (ATOM) staking için destek hamlesini duyurdu. Her zaman olduğu gibi, ilan resmi web sitesinde yayınlandı ve 4 Aralık 2019’da Binance’ın resmi Twitter hesabında paylaşıldı.

Aylık Cosmos (ATOM) airdrop’unun detayları

Binance tarafından paylaşılan bilgilere göre, 5 Aralık 2019’dan 00.00 UTC (TSİ 03.00) başlayan Cosmos (ATOM) staking’e destek verecek. Ve kullanıcıların saatlik ATOM bakiyeleri görüntüleri alınarak başlayacak. Staking ödülüne hak kazanmak için kullanıcıların en az 0,5 ATOM tutması gerekiyor. ATOM staking ödülleri, ilk dağıtımı başlangıç ​​tarihinden 1 Ocak 2020 tarihine kadar toplanacak.

Cosmos (ATOM) ödülleri saatlik anlık görüntülerle günlük olarak hesaplanıyor ve aylık olarak dağıtılacak. Rapora göre, tüm dağıtımlar her ayın 20’sinden önce tamamlanacak.

newslogical


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin