İşte analistlere göre Ethereum’un bu hafta hedeflediği seviyeler
İşte analistlere göre Ethereum’un bu hafta hedeflediği seviyeler

Ethereum işlem spamlerinin maliyeti 15 milyon dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

16 Temmuz’da Vitalik Buterin, son zamanlardaki Ethereum işlem spamlerinin maliyetine dair bir tweet attı. Buterin’in hesaplamasına göre, maliyet 15 milyon dolara kadar ulaşmış durumda.

Buterin tweet’inde şunları söyledi:

Hesaplamalarıma göre ETH ağındaki tx spam’inin maliyeti 15 milyon dolara kadar ulaşıyor. Serbest piyasa prensipleri, ETH Blockchain’ini istediği gibi kullanan biri için üzülmemin önüne geçiyor.

Gaz fiyatları 100 gwei’ye çıktı

Ethereum ağının maliyeti, ekibin Reddit’te Ethereum gaz fiyatının manipüle edildiğini açıkladıktan sonra bir kez daha gündeme geldi. Son zamanlarda, gaz fiyatı neredeyse 100 gwei’ye çıktı.

Gönderiye göre, ağ bir sözleşmenin FCoin borsasına birden fazla işlem gönderdikten sonra tıkanmasına sebep oldu. Sözleşme ağın %40’ından fazlasını almıştı ve neredeyse 50 ETH’lik gaz neredeyse 24 saat boyunca kullanılıyordu.

Ethereum işlem maliyetinin yükselmesindeki sebep EOS olabilir mi?

Kripto evrenindeki birçok geliştirici, saldırının arkasındaki ana failin EOS olduğunu söylüyor. EOS’un CTO’su olmasına rağmen, Daniel Larimer, EOS’un kaynaklarını ETH’ye saldırmak için kullanmayacağını belirtti. Bunun arkasındaki temel nedenin şu anda pazardaki en büyük rakiplerini alt etmek olduğuna inanıyorlar.

Dahası, gaz fiyatındaki artış, Vitalik’in yüksek Bitcoin işlem ücretleri hakkındaki yorumunu yeniden gündeme getirdi ve topluluk, gaz fiyatı ile ilgili eleştiriler getirmeye başladı.

Cryptoico CEO’su Eduardo Hernandez, konuyla ilgili şu yorumlarda bulundu:

Belki de Ethereum ağını biraz daha az spam yapan bir hale getirmenin zamanı geldi. Ne dersin Vitalik? Yani, insanların daha hızlı ve daha güvenilir ağlara geçmesini istemiyorsanız… Not: B.ktan bir dolandırıcılık borsasında listelenecek 15 milyon dolar mı? İyi bir strateji değil, samimi fikrime göre.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

GAS ücretleri tavan yaptı: Ethereum işlem maliyeti zirvede

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin