Ethereum ile etkinliklere katılmak ister misiniz? İşte BlockParty!
Ethereum ile etkinliklere katılmak ister misiniz? İşte BlockParty!

Ethereum ile etkinliklere katılmak ister misiniz? İşte BlockParty!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BlockParty, CryptoStrikers ve Pixura’nın ardından seçilen üçüncü proje oldu. Ethereum geliştiricisi ve topluluk üyesi Makoto Inoue tarafından yönetilen BlockParty, benzersiz bir etkinlik yönetimi DApp’i geliştirdi.

Uygulama etkinlik planlayıcılarına ve organizatörlere fazla katılımcı veya az katılımcı etkinlikler ile ilgili oluşan sorunlara merkezi olmayan bir çözüm sunuyor.

BlockParty nasıl çalışıyor?

Blockparty’de kullanıcılar bir etkinliğe katılmak için az miktarda depozito Ethereum (ETH) ödüyor. Eğer etkinliğe katılmazlarsa bu depozitoları yanıyor. Etkinlik bittikten sonra, katılımcı azlığı yüzünden ETH kaybedilirse, elde kalan bu ETH katılımcılara dağıtılıyor.

Uygulamanın etkinliklere yaklaşımında ve akıllı sözleşmelerin ve davranışsal ekonominin uygulanmasında benzersizliğini koruyor.

BlockParty’nin kurucusu Makoto Inoue uygulaması hakkında şunları söylüyor:

Ethereum ile gerçek bir probleme çözüm ürettik. Kim bir etkinlikte çoğu insanın içinde orada bulunmayanları belirlemekten hoşlanır ki? Ayriyeten geleneksel etkinlik planlama yazılımlarından farklı olarak BlockParty, katılım için yerleşik bir teşvik oluşturur. Birkaç yıl önce bile yaratamayacağımız bir çözümü Ethereum ile BlockParty bunu mümkün kıldı.

BlockParty’den önce, Makoto geliştirici odaklı bir Londra Ethereum çalışma grubu kurdu ve uygulamayla ilgili neler yapabileceğini görmek için bir prototip oluşturdu. Yakında, prototip kullanım DevCon3 ile beraber kullanıma geçecek. Kurucu ortakları Jeff Lau ve Ramesh Nair ile Makoto, uygulamayı geniş çapta benimsenme potansiyeline sahip bir DApp olarak görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebooksayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin