EOS21 protokolü, Teletransportation’u gerçekleştirecek

Ethereum ile EOS arasında bir köprü kuruluyor: EOS21 protokolü, Ethereum’dan EOS’a token transfer edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yazılım geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir İspanyol şirketi olan shEOS, Ethereum ve EOS Blockchain’i arasında bir iletişim aracı olarak hizmet veren bir protokolü başarıyla oluşturdu. EOS21 protokolü, iki Blockchain arasında bir köprü görevi görerek, Ethereum ERC 20 tokenlerinin işlevselliğini kaybetmeden EOS’a aktarmayı mümkün kılıyor.

EOS21 protokolü, Teletransportation’u gerçekleştirecek

Projenin resmi GitHub’unda ekip, kodları gerçek bir token iletimi elde etmek için oluşturduğunu ve tokenlerin basit bir şekilde klonlanmamasını açıklıyor. Bu süreç “Teletransportation” olarak adlandırıldı çünkü terim ulaşmak istedikleri şeye çok benzer. “Teleportation” denilen şey, diğerinde hemen oluşturulan bir Blockchain tokenini yok ederek başarılır. Bu, iki zincirde yapay bir token sayısını önler ve sorunsuz bir Blockchain takasını garanti eder. Projenin ekibi konuya yönelik şunları söylüyor:

EOS21 protokolünde, yerleşik bir duraklatma/son kullanma işlevine sahip olmayan ancak tokenlerini başka bir zincire taşımak isteyen ERC20 sözleşmeleri için farklı bir seçenek sunuyoruz. Bu eylemi çağırıyoruz: ışınlanma. Bir tokeni bir zincirden diğerine ışınladığımızda, hedef zincirde var olacak, ancak artık kaynak zincirindeki bir formda bulunmayacak.

Şimdiye kadar büyük ölçekli uygulamaların detayları açıklanmadı. Ancak, zaten bu protokolle ilgilenen büyüyen bir topluluk var. ShEOS ekibi, teknolojisini XRP/XLM gibi benzer özelliklere sahip diğer Blockchain’lere uyarlamak için bir çağrı yaptı.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin