Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası son günlerde inişli/çıkışlı grafik çiziyor. Çoğunlukta kırmızının hakim olduğu piyasada Bitcoin ve türevleri toparlanmaya çalışıyor. Yatırımcılar ise düşüşü fırsat bilerek yeni yatırımlar yapıyor. Yüksekten alım yapanlar ise ortalama düşürmenin hesabını yapıyor. Altcoin almak isteyen yatırımcılar ise mantıklı tercih için araştırma yapıyor. Bugün Ethereum ile aynı grafiğe sahip bir varlığı paylaşacağız.

Altcoin sezonu Ethereum ile birlikte başlıyor. Ethereum’un hareket yapması oldukça önemli. Geçtiğimiz haftalarda altcoinleri lideri Ether’in tüm zamanlar zirvesini yapması diğer para birimlerini harekete geçirmişti.

Öte yandan majör altcoinlerinden biri olan Chainlink yapı olarak Ethereum’a benzerliğiyle dikkat çekiyor. 28 dolarla 18. sırada yer alan kripto para birimi, diğer varlıklara göre daha az ilerleyiş yaptı.

Altcoin almak için LINK uygun mu?

Ethereum, altconilerin ilerleyişinde tetikleyici oluyor. Ayrıca altcoinler ETH’nin performansına bağlı olarak bağımsız bir yol izleyebiliyor. 

LINK, çoğu zaman altcoin sezonunda alternatif bir varlık oluyor. Chainlink, son düşüşte ETH’nin performansını taklit etti. Söz konusu zaman diliminde %130’a yakın bir artış gösterdi. Aynı durum bir kez daha tekrarlandı. Ethereum, yüzde 5 artış yaşarken LINK yüzde 8 değer kazandı. Her iki kripto para da yüksek bir korelasyona sahip. Ancak LINK’in grafiklerde yükseliş trendini sürdürmesi için farklı faktörlerin devreye girmesi gerekir.

Altcoin almak için LINK varlığına göz atılabilir. Kaliteli ve majör altcoin olması Chainlink’i ön plana çıkarıyor. Ancak popüler para birimlerinin yanında varlık gösterememesi düşündürüyor.

Son olarak Chainlink’in ağ performansı son birkaç ayda muazzam bir şekilde iyileşti. Haziran ayındaki NVT zirveleri bugünün en düşük seviyelerinde. Bu, ağ değerlemesinin son aylarda işlem hacmini geride bıraktığını gösteriyor.

Yüksek NVT rakamları, tarihsel olarak piyasa zirveleriyle sıkışmış durumda. Metrikteki kademeli artışa bakıldığında, büyümenin hala yer olduğu gözüküyor.Gelecek haftalarda gerçekten de zirveye ulaştığında, LINK’in değerlemesi iddia edilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin