Son Dakika: Ethereum'un İstanbul hard forku tekrar ertelendi!
Son Dakika: Ethereum'un İstanbul hard forku tekrar ertelendi!

Ethereum hard fork: İstanbul yol haritası belirlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son Ethereum çekirdek geliştirme toplantısında ilk tartışma konusu İstanbul hard fork yol haritası oldu. İstanbul, Ethereum’un Serenity aşamasına girmeden önceki son fork’u.

Ethereum, Ekim 2019’da İstanbul hard fork’u yapacak

Toplantıda, ekibin, Ethereum Vakfı’nın eski bir üyesi olan Afri’nin oluşturduğu yol haritası ile ilerleyeceği açıklığa kavuşturuldu. Ethereum wiki’ye göre, Ekim 2019’da İstanbul har fork’u gerçekleşmesi muhtemel.

İlk adım, 17 Nisan 2019’da Berlin’de gerçekleşmesi beklenen CoreDev toplantısı olacak. İstanbul hard fork’u için tüm tekliflerin son tarihten bir ay önce bildirilmesi gerekiyor. 19 Temmuz, büyük müşteri uygulamaları için yumuşak bir geçiş olacak. Ağustos ayında hard fork’un, Ethereum’un testnetlerinde, Ropsten ve Gorli’de veya geçici testnet’te yayınlanması düşünülüyor.

Resmi İstanbul hard fork meta verilerinin EIP 1679 olduğu belirtildi. Bu, yaklaşan hard fork’a dahil etmek istedikleri EIP’lerin sinyal vermesini sağlıyor. Ayrıca, bir EIP’ye işaret etmek için, bir birey hard fork metali EIP’ye karşı bir çekme talebi açabilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin