Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor
Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor

Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analisti Nick Patel (Nik Patel), Bitcoin ayısının gittiğini söylüyor, çünkü 2019’un başından bu yana tüm kripto para birimlerinin piyasa kapitalizasyonunun büyümesi devam ediyor.

Bitcoin hacmi her geçen gün artıyor

Analist baharın geldiğini Twitter üzerinden 70 binden fazla takipçisine duyurdu ve tweetinde şunları söyledi:

Toplam Piyasa Değeri: Ocak ayından bu yana istikrarlı bir şekilde hacim arttı ve şimdi 15 aylık düşüş trendinden ayrıldık. İnançsız ayılar.

Patel, Aralık 2017’deki kripto para birimi piyasasının büyümesinden çok daha küçük olmasına rağmen, piyasanın altcoin yükseliş davranışına uyduğunu düşündüğünü söyledi.

Bitcoin (BTC) günlük fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) günlük fiyat grafiği

Şu an kripto para birimi piyasası çoğunlukla kırmızı ve Bitcoin 4.000 dolar etrafında dalgalanıyor. Bitcoin Cash ve Stellar ilk 10’daki tek yeşil kripto paralar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir