Ethereum güçlü bir destek buldu ve yükselmek için zemin hazırlıyor
Ethereum güçlü bir destek buldu ve yükselmek için zemin hazırlıyor

Ethereum güçlü bir destek buldu ve toparlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • 705 dolar civarında Ethereum güçlü bir destek buldu ve ABD doları karşısında 40 dolardan fazla toparlandı.
  • Dünkü vurgulanan düşüş trend çizgisinin üzerinde, ETH/USD paritesinin saatlik grafikte 735 dolarlık dirençle bir ara vardı.
  • Parite şimdi 100 saatlik basit hareketli ortalamanın ve 758 dolar direncinin üzerine çıkmak zorunda.

Ethereum (ETH), ABD doları ve Bitcoin karşısında pozitif bir bölgede. ETH/USD paritesi şu anda büyük bir engel olan 758’lik direnci kırmaya çalışıyor. Etherreum yazım sırasında 765,5 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum güçlü bir destek buldu ve yükselmek için zemin hazırlıyor

Ethereum, iyi destek tabanını ABD doları karşısında 705 dolara yakın kurdu. Fiyat daha yüksek işlem görmeye başladı ve 725 dolar ve 730 dolar direnç seviyelerini aştı. Aynı zamanda, son düşüşün %38,2 Fib iyileşme seviyesinin üzerinde 776 dolardan 705 dolara düştü. Etherreum, daha fazla kazanç için hızını belirledi ve fiyat 725 dolar pivot seviyesinin üzerinde bir güç kazandı.

Daha sonra, dün ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 735 dolarlık dirençle dünkü vurgulanan düşüş trend çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. Ethereum, 100 saatlik basit hareketli ortalamanın ve 745 dolarlık direncin üzerinde itti. Daha da önemlisi fiyat, son düşüşün %61,8 Fib iyileşme seviyesinin üzerinde 776 dolardan 705 dolara düştü. Şu anda, fiyat daha önce bir destek olan 758-760 dolar seviyelerinin yakınında zor bir engelle karşı karşıya. 758 doların üzerindeki uygun bir kapanış, 792 dolar seviyesine doğru daha fazla kazanç elde etmek için kapıları açacak.

Ethereum güçlü bir destek buldu ve toparlanıyor
Ethereum güçlü bir destek buldu ve toparlanıyor

Grafiğe bakıldığında fiyat, kırık trend çizgisinin ve 740 doların üzerinde yer alıyor. Alıcılar hareket halindeyken, yakın vadede 758 doların üzerinde bir yukarı hareket olabilir. Aşağı yönde, destekler 745 dolar, 740 dolar ve 725 dolardır.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD, boğa bölgesinde yavaşça hareket ediyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI şimdi 50 seviyenin üzerinde güzel bir şekilde yerleştirildi.

Ana Destek Seviyesi: 725 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 758 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin