Vlad Zamfir: “Etik ve ademi merkeziyet bağımsızdır.”
Vlad Zamfir: “Etik ve ademi merkeziyet bağımsızdır.”

Ethereum geliştiricisi Vlad Zamfir, Blockchain ile ilgili fikirlerini paylaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vlad Zamfir tarafından yazılan “Blockchain Yönetimi için Benim Fikirlerim” başlıklı bir makalede, Ethereum geliştiricisi, Blockchain yönetim fikrinin ne olması gerektiği ve beklenen sonuçlar hakkında ayrıntılı bilgi vermeye devam ediyor.

Vlad Zamfir: “Etik ve ademi merkeziyet bağımsızdır.”

Zamfir’in makalesinde özetlenen sonuçlardan bazıları şunlardır: otonomlaştırma, Blockchain yönetimi ve internet sansürü. Zamfir’e göre etik ve ademi merkeziyet bağımsızdır. Ademi merkeziyete doğru gitmek tehlikeyle dolu olacak. Zamfir’e göre, Blockchain yönetimini merkezi bir yazılım platformu olarak ele almak sosyal bir zorunluluk. Zamfir makalesinde konuya yönelik şunları söylüyor:

Merkezi olmayan bir yaklaşımın neden olacağı zararı tersine çevirmek için merkezi bir yönetim yaklaşımı benimseyecek.

Zamfir’in geleceğe dair fikri, erişilebilir bir Blockchain yönetim sistemini içerir

Zamfir’in düşüncesine göre, otonom Blockchain bu nedenle aktif olarak direnmeli. İnternet sansürünün Blockchain yönetimi konusu üzerine Zamfir, otonom Blockchain’in bir sonucu olarak sansürün kaçınılmaz olduğunu görüyor. Bundan kaçınılması gerektiğini ve bunun küresel halkadan kendi kendini seçen üyeler arasındaki işbirliği tarafından engellenmesi gerektiğine inanıyor.

Önerilen yönetim çerçevesi uluslararası yasalara göre Blockchain’i takip edecek. Bu, Zamfir’in vizyonunu, kamu yararını ön planda tutan, özel kontrolün dışında olan küresel bir kamu hizmetleri platformunu Blockchain yapmak için izliyor. Zamfir’in geleceğe dair fikri, Blockchain platformları yaratan bir grup çalışması arasında teknoloji ve kodlama sorumluluğu ile elde edilebilen erişilebilir bir Blockchain yönetim sistemini içerir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin