Ünlü kaldıraçlı Bitcoin ve kripto para borsasından önemli yenilikler
Ünlü kaldıraçlı Bitcoin ve kripto para borsasından önemli yenilikler

BitMex Borsası piyasayı mı yönlendiriyor? Borsa’da yaşanan teknik sorunlar piyasa hareketlerini etkileyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa bugün neredeyse tüm kripto paraların küçük de olsa artış görmesiyle çoğunlukla yeşil bir gün geçirdi. Ethereum, EOS, Litecoin ve Cardano, en büyük 10 kripto para içerisinde %2 daha fazla bir büyüme yaşayan paralar. Yazım sırasında göze çarpan tek düşüş, TRON (%4,6) ve 0x (%3,7) paralarında. Kripto para topluluğundaki bazı kişiler, BitMex Borsası sistemindeki teknik sorunların piyasanın kısa süreli büyümesine katkıda bulunduğundan şüpheleniyor.

BitMex Borsası piyasayı mı yönlendiriyor?

Yazım sırasında, Bitcoin 6.680 dolar civarında sabit kalıyor. EOS ve Litecoin sırasıyla 6 dolar ve 60 dolar direnç seviyelerine yaklaşırken, Ethereum 230 dolar işareti aştı. Kripto para topluluğundaki bazı kişiler, BitMex’in teknik sorunlarının piyasanın kısa süreli büyümesine katkıda bulunduğundan şüpheleniyor. BitMex’in yaptığı açıklamaya göre, borsa “sıfır hesap bakiyesinin” yanlış görünmesine neden olan WebSocket sorunları ile karşılaştı.

BitMex, en yaygın kullanılan kripto para borsalarından biri ve en çok kaldıraçlı ürünleri ile ünlü. CoinMarketCap’a göre, BitMex Borsası son 24 saatte 1,3 milyar dolarlık ticaret yaptı. Birçok uzman trader madencilikle uğraşmak için BitMex platformunu kullanmakta. Popüler platformdaki teknik sıkıntıların bugünkü piyasa hareketini etkileyebileceğinden şüpheleniliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin