Ethereum fiyatında büyük düzeltme riski devam ediyor! İşte son durum
Ethereum fiyatında büyük düzeltme riski devam ediyor! İşte son durum

Ethereum fiyatında büyük düzeltme riski devam ediyor! İşte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analisti Ali Charts tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisine göre, önde gelen altcoin Ethereum (ETH) yakında büyük bir fiyat düzeltmesiyle karşı karşıya kalabilir. Gönderide, ETH‘nin fiyatının 1.550-1.600 dolar bandının altına düşmesi halinde, ETH’nin fiyatının 1.000 dolara düşmesine neden olabilecek %37-%45’lik bir düzeltmeye yol açabileceğini öngördü.

Kısa vadede ETH fiyatı 1.600 dolar seviyesinin üzerinde konumlandırıldığı için hâlâ güvende görünüyor. CoinMarketCap’ten alınan veriler, ETH’nin fiyatının son 24 saat içinde %0,49 oranında yükseldiğini gösterdi. Sonuç olarak, ETH basın zamanında yaklaşık 1.671 dolardan işlem görüyordu ve bu da günlük en düşük seviyesi olan 1.663 doların hemen üzerindeydi.

Bu arada, son 24 saat içinde ETH işlem hacmi %13’ten fazla düşüş yaşadı. Bu, günlük işlem hacminin yaklaşık 4.056.144.448 dolar tutarında olmasına yol açtı. ETH günlük bir fiyat artışı elde etmeyi başarırken, altcoin’in -%9,58’de kalan haftalık zayıf performansından kurtulmak için hâlâ yapacak çok işi vardı.

ETH/USDT için günlük grafiğe bakıldığında, kripto para biriminin fiyatı geçen Perşembe günü 1.550 dolara kadar düşmüştü. Ancak boğalar, altcoin’in fiyatını yeniden canlandırarak günün işlem seansını 1.681 dolardan kapattı. O zamandan beri, ETH’nin fiyatı kademeli bir yükseliş içindeydi.

Ardından, ETH’nin fiyatı, yazının yazıldığı sırada 1.685 dolar direnç seviyesini zorlama sürecindeydi. ETH’nin fiyatı bu engeli aşarsa, sonraki hafta 1.775 dolardaki bir sonraki ana direnç seviyesine tırmanmak için nispeten net bir yolu olacaktır. Devam eden satın alma desteği, ETH fiyatının önümüzdeki birkaç hafta içinde 1.915 dolara yükselmesiyle de sonuçlanabilir.

Öte yandan, ETH fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde günlük mumu 1.685 doların üzerine kapatamazsa, bir kez daha yukarıda belirtilen 1.550 dolara düşebilir. 9 günlük EMA çizgisinin 20 günlük EMA çizgisinin altında konumlandığı gerçeği göz önüne alındığında, düşüş eğilimi daha olası olabilir.

Ayrıca, bu teknik göstergelerin her ikisi de 50 günlük EMA çizgisinin altında konumlanmıştır. Bu, kısa vadeli ve orta vadeli ivmenin, basın zamanında satıcılar lehine olduğunu gösterdi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin