Ethereum fiyatı son 3 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı! Ralliyi destekleyen faktörler nedir?
Ethereum fiyatı son 3 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı! Ralliyi destekleyen faktörler nedir?

Ethereum fiyatı son 3 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı! Ralliyi destekleyen faktörler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Birleşik Devletleri merkezli finansal hizmetler şirketi Valkyrie Funds LLC, kısa süre önce mevcut borsa yatırım fonunda (ETF) Ethereum vadeli işlemleri sunma onayını aldı. Valkyrie’nin son hamlesi, ETH’nin fiyatını üç haftanın en yüksek seviyesi olan 1.686 dolara çıkardı ve kripto para biriminin piyasa değerine 8 milyar dolardan fazla katkı sağladı. Santiment’in zincir içi analizleri Ethereum’un çevrimiçi trend olduğunu gösterdiğinden altcoin’in popülaritesi yükseldi.

Valkyrie, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) yeşil ışık yakmasının ardından mevcut Bitcoin vadeli işlemleri ETF’sine Ether vadeli işlemlerini eklemeye başladı. ETF artık Valkyrie Bitcoin ve Ether Stratejisi ETF‘si olarak adlandırılacak. Finansal hizmetler firmasının Baş Yatırım Sorumlusu Steven McClurg, güncellenen ETF’nin 2 Ekim 2023’te yayına gireceğini belirtti.

Valkyrie, ETF’de Ethereum vadeli işlemleri sunan ilk firma oldu. Bu aynı zamanda ilk kez Ether sözleşmelerine dayalı vadeli işlemlerin bir ETF aracılığıyla yatırımcılara sunulacağı anlamına da geliyor. McClurg, Reuters’e SEC’in rakip varlık yöneticileri VanEck ve ProShares tarafından Ethereum Vadeli İşlemler ETF teklifi sunmak için yapılan başvuruları onayladığını söyledi.

VanEck Ethereum Stratejisi ETF (EFUT), emtia borsalarında işlem gören standartlaştırılmış, nakit ödemeli ETH vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapacak ve SEC’in Valkyrie’nin hibrit BTC Ether ETF’sini 2 Ekim’de başlatma iznine sahip olacak. VanEck bir basın açıklamasında, “EFUT, CBOE’de listelenecek ve VanEck Aktif Ticaret Müdürü Greg Krenzer tarafından aktif olarak yönetilecek” dedi.

CoinMarketCap’ten elde edilen veriler, ETH’nin günlük işlem hacminin son gelişmelerin ardından %17 arttığını gösterdi. Ethereum yılın başından bu yana %39’dan fazla değer kazandı. Bu yazının yazıldığı sırada lider altcoin, 24 saatlik işlem hacmi 6.8 milyar dolar olan 1.670 dolardan işlem görüyordu. Zincir üstü analiz platformu Coinglass’a göre, ETH vadeli işlemlerine yönelik toplam açık pozisyonlar son 24 saatte %1,5 arttı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin