Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım
Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım

Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME’den kritik adım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CME Group, 6 Aralık’ta (düzenleyici incelemeye tabi) yeni bir ürün olan Micro Ether vadeli işlemlerini piyasaya sürerek kripto türevleri tekliflerini genişleteceğini duyurdu.

CME Group Ethereum vadeli işlemlerine yeni bir soluk getiriyor

Bu haber, dünyanın önde gelen türev piyasasının 3 Mayıs’ta bir Bitcoin’in 1/10 büyüklüğünde olacağını söylediği Micro Bitcoin vadeli işlemlerini başlatma planlarını açıklamasından yaklaşık yedi ay sonra geldi. Fikir, bu daha küçük boyutlu sözleşmenin, kurumlardan sofistike, aktif, bireysel tüccarlara kadar piyasa katılımcılarına spot BTC fiyat riskinden korunmak veya Bitcoin ticaret stratejilerini verimli, uygun maliyetli bir şekilde yürütmek için bir araç daha sağlamaktı.

Bugün erken saatlerde yayımlanan bir basın açıklamasında CME Group, bir ETH’nin 1/10 boyutunda olan Mikro Ether vadelilerinin “kurumlardan diğerlerine kadar çeşitli piyasa katılımcıları için verimli ve uygun maliyetli bir yol sağlayacağını” söyledi.

CME Group Küresel Hisse Senedi Endeksi ve Alternatif Yatırım Ürünleri Başkanı Tim McCourt şunları söyledi:

“Şubat ayında Ethereum vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, özellikle kurumsal trade’lar arasında bu sözleşmelerde likiditede istikrarlı bir büyüme gördük. Aynı zamanda, bu sözleşmelerin tanıtılmasından bu yana ETH fiyatı iki katından fazla arttı ve bu piyasayı daha geniş bir katılımcı kitlesi için daha erişilebilir hale getirmek için mikro boyutlu bir sözleşmeye talep yarattı. Mikro Eter vadeli işlemleri, Ether vadeli işlemlerinin CME Group’ta şeffaf, düzenli ve verimli bir şekilde nasıl alınıp satılacağı konusunda daha fazla seçenek ve hassasiyet sunacak.”

Önemli bir sayıya ulaşıldı

Basın bülteninde ayrıca şimdiye kadar 675.500 Ether vadeli işlem sözleşmesinin işlem gördüğü belirtildi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin