Bu altcoinde sert kırılma bekleniyor! Yüzde 15'lik hareket gelebilir
Bu altcoinde sert kırılma bekleniyor! Yüzde 15'lik hareket gelebilir

Bu altcoinde sert kırılma bekleniyor! Yüzde 15’lik hareket gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash grafiğinde simetrik bir üçgen görülüyor ve büyük bir çıkış bekleniyor. Altcoin’in RSI ve MACD metrikleri ise nötr görünümlerini koruyor. Bu nedenle her iki yönde de bir kırılma mümkün. Bu yazının yazıldığı sırada, BCH son 24 saatte %1,4 artışla 594 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

26 Ekim’den sonra bir dizi düşük zirveler ve daha yüksek dipler gören BCH’nin 4 saatlik zaman diliminde simetrik bir üçgen kurulumu meydana geldi. Üçgenin yüksekliğine bağlı olarak, BCH üçgenin her iki yönünde %15’lik bir kırılma meydana gelebilir. Fakat mumlar 4 saatlik 20 (kırmızı), 50 (sarı) ve 200 (yeşil) Basit Hareketli Ortalama çizgilerinin altında işlem gördüğü için ayıların hafif bir üstünlüğü olduğunu belirtmekte fayda var.

BCH 580 doların altına düşerse, fiyat 21 Eylül’deki en düşük seviyesi olan 496 dolara kadar düşebilir. Ancak 21 Ekim’in en düşük seviyesi olan 533 dolardan sekmesi de olası.

Öte yandan BCH, boğaların 4 saatlik SMA’larının ve %23,6 Fibonacci seviyesinin birleşme noktasının üzerinde kırılması durumunda olumlu bir sonuçla karşılaşabiliriz. Böyle bir sonuç, BCH’yi 700 dolar civarındaki %78,6 Fibonacci seviyesine doğru bir rotaya sokacaktır.

RSI, MACD ve DMI nötr görünüyor ve BCH’nin yörüngesine dair çok az fikir veriyor. RSI, 45’in altına düşerse, ardından DMI ve MACD de birlikte düşüş eğilimi gösterirse, BCH’deki kırılma düşüş yönlü olacaktır. Benzer şekilde MACD ve RSI, yarı çizgilerinin üzerinde zemin bulursa yukarı doğru bir salınım gerçekleşecektir.

Sonuç

BCH’nin çıkış yönü belirsiz olduğundan, yatırımcılar kilit seviyeleri yakından takip etmeli. %23,6 Fibonacci seviyesinin üzerinde bir hareket olumlu bir sonucu tetikleyebilirken, 580 doların altında bir kapanış tehlikeli bir satışa yol açabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin