ethereum fiyatı
Ethereum fiyatı manipüle mi ediliyor? - Kripto Para Haber

Ethereum fiyatı manipüle mi ediliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum fiyatı, geçtiğimiz birkaç gün boyunca önemli bir artış kaydetti. Piyasanın en büyük altcoini bugün son bir ayın en yüksek değerini gördü. Diğer altcoinler XRP, XLM, LTC de son birkaç gün içinde günlük 2,5’un üzerinde bir yükseliş performansı gösterdiler. Ancak, Ethereum’un fiyatında görülen ani artış, kripto topluluğundaki bazı kesimlerin dikkatini çekti. Hatta bu durumu bir fiyat manipülasyonunun bir işaret olarak görenler bile var.

Ethereum fiyatı hızlı yükselirken manipülasyon söylentileri dolaşmaya başladı

Ethereum fiyatındaki bu pompanın muhtemelen fiyat manipülasyon organizasyonuyla ilgili olabileceğine dair yüksek ihtimaller var. Ancak, insanlar ETH konusunda hala olumlu taraftalar. Bu yükselişe kadar ise kripto para pazarı baskın bir şekilde düşüş eğiliminde bulunuyordu.

Önceki dönemlerde, bir kripto para fiyatının çok fazla artması ve sonunda düşmesi gibi olaylar yaşandı. Bu tür fiyat manipülasyonundan dolayı en çok zarar görenler standart tüccarlardı. Ethereum long (alış) pozisyonları şu an yüzde 80’den fazla durumda.

Yazımız yayına hazırlanırken ETH 213 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Kripto para, uzun zamandan beri 200 dolarlık seviyenin üzerine çıkmak için mücadele ediyordu. Kripto para fiyatı manipule edilirken, balinaların ve pazar yapıcıların fiyatı yükseltmesi zaman alır. Ancak, çöküş söz konusu olduğunda tüccarlar kendilerini panik satışlarına dahil ederek fiyatların daha hızlı geri çekilmesine neden olur.

Halen, ETH’ye işlem yapan traderların yüzde 80’inden fazlası long (alış), geri kalanı short (satış) pozisyonunda gözüküyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde ETH’nin fiyat performansını takip etmek ilginç olacak.

chaintimes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin