20 milyondan fazla Ripple (XRP) taşındı! Satış baskısı yolda mı?
20 milyondan fazla Ripple (XRP) taşındı! Satış baskısı yolda mı?

Ripple balinaları harekette: Milyonlarca XRP taşındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto balina gözlemcileri, Ripple’dan gelen bir dizi XRP transferini takip ediyor. Balinalar 55 milyon XRP’yi hareket ettirdi.

Ripple şirketi 55 milyon XRP’yi taşıdı

Son 24 saat içinde, San Francisco startup’ı üç ayrı transferde 15,6 milyon dolar değerinde toplam 55.000.000 XRP’yi taşıdı. Transferlerden ikisi, şirketin XRP’yi kripto borsalarına ve diğer kurumlara satmak için kullandığı tezgah üstü (OTC) dağıtım cüzdanını içeriyor. Ripple ilk olarak ana XRP cüzdanlarından birisinin OTC cüzdanlarından birine 8,5 milyon dolar değerinde 30.000.000 XRP aktardı. Daha sonra, OTC cüzdanından bilinmeyen kökenli bir cüzdanına 2,8 milyon dolar değerinde 10.000.000 XRP gönderdi; Bu, şirketin büyük olasılıkla XRP grubunu üçüncü bir tarafa sattığını gösteriyor.

Ripple’dan üçüncü olarak yapılan son transfer de bilinmeyen bir cüzdanı içeriyordu. Ripple, ana cüzdanlarından birinden bilinmeyen bir cüzdanına 4,3 milyon dolar değerinde 15.000.000 XRP gönderdi. Transfer Ripple’ın OTC cüzdanından gelmediğinden, bu transferin fonlarını dahili olarak dolaştıran bir XRP satışı mı yoksa Ripple satışı mı olduğu belli değil. Ripple, toplam XRP arzının yaklaşık %60’ına sahip ve çoğu token emanette kilitlenmiş durumda. Ripple, varlıklarını bölüm bölüm düzenli olarak satmakta ve gelirlerini şirketini finanse etmek için kullandığını ve XRP Ledger’ı ve Blockcahin teknolojisi üzerine kurulu şirketlere büyük ölçüde yatırım yaptığını söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin