28 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler, destek ve direnç noktaları ve çok daha fazlası
28 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler, destek ve direnç noktaları ve çok daha fazlası

Ethereum fiyatı, boğa yükselişine hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum fiyatı, ABD doları karşısında olumlu işaretlerle 630 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.
  • ETH/USD saatlik grafiğinde, 610 dolarlık destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi hattı var.
  • Parite artan bir yükselişte kaldı ve yakın kazançlar için 648 dolar seviyesini kırdı.

Ethereum (ETH), ABD doları ve Bitcoin karşısında yükseliş işaretleri ile işlem görüyor. ETH/USD, 648 dolarlık son yüksek seviyenin üzerine çıkmak için güzel bir şekilde konumlandı.

Ethereum fiyatı, teknik analizi

Ethereum, ABD doları karşısında olumlu işaretlerle 630 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. ETH, 620 dolar ve 640 dolar seviyesinin üstüne çıkarak 648 dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaştı. Daha sonra, hafif bir aşağı yönlü tepki verdi ve ETH, 640 dolar seviyesinin altında düzeltildi. Son olarak %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altında bir düşüş yaşandı ve ETH, 593 dolardan 648 dolara yükseldi.

Ancak, aşağı yönlü hareket 620 dolar destek bölgesi tarafından korundu. Ayrıca, 593 dolardan 648 dolara yükselen son üst bacağın %50 Fib düzelme seviyesi de bir destek olarak hareket etti. ETH, 648 dolarlık bir düşük dezavantajlı bir düzeltmeyi tamamlanmış gibi görünüyor. ETH yukarı doğru hareket etmeye devam ediyor ve 642-648 dolar direnç bölgesine yaklaşıyor. ETH/USD saatlik grafikte 610 dolarlık destekle şekillenen önemli bir yükseliş trendi hattı da var. Fiyat 610-620 doların üzerinde olduğu sürece, daha yüksekte hareket edebilir ve yakında 648 dolar seviyesini kırılabilir.

Ethereum fiyatı, boğa yükselişine hazırlanıyor
Ethereum fiyatı, boğa yükselişine hazırlanıyor

Grafiğe bakıldığında, ETH 600 doların üzerinde bir yükseliş trendini oluşturuyor. 648 dolarlık yüksek hızın üzerinde başarılı bir kırılma büyük olasılıkla fiyatı 650 doların üzerine çekecek. Genel ön yargı, aşağı yönlü desteklerle 620 dolar ve 610 dolar seviyesinde yükseldi.

Teknik göstergelerle Ethereum (ETH) fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD, boğa bölgesine geri gitmek üzere.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI şu anda 50 seviyenin oldukça üzerinde.

Büyük destek seviyesi: 610 dolar

Büyük direniş seviyesi: 648 dolar

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin