featured

Ethereum fiyatı, kripto piyasasındaki belirsizliğe rağmen 2,000 doları hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı, bir megafon modelinin destek çizgisinin altında yatay bir trend sürdürüyor. Fiyat, potansiyel bir tersine dönüşü işaret ederek günlük grafikte oluşan model içinde bir yukarı yönlü harekete hazırlanıyor. Peki Ethereum, yatırımcıların da beklediği gibi Ağustos ayında yeni yükseklere ulaşabilecek mi?

Ethereum

Günlük grafikteki kısa gövdeli mumlar, piyasa katılımcıları arasındaki belirsizliği yansıtıyor. Destek noktasından başlayacak bir çıkış ETH fiyatını %10 oranında yükseltebilir.

Ethereum için gün içi işlem hacmi 29,5 milyar dolardır. Bu da %25’lik bir düşüş gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Yükseliş ivmesini geri kazanmaya çalışan ETH, destek noktasına yakın bir şekilde yatay hareket ediyor.  Boğaların güç göstermesine rağmen, fiyatın bir türlü harekete geçememesi yükseliş ivmesindeki zayıflığı gösteriyor. Ancak, mevcut grafikteki model umut vadediyor.

Ethereum

Ayrıca daha büyük resimde, ETH fiyat hareketi yükselen bir kanalda yukarı yönlü trendini sürdürüyor. Bu nedenle mevcut modelin bozulması, fiyatın yükselen kanalın dibine düşmesine neden olabilir.

Yükseliş eğilimi taşıyan daha düşük destek trend çizgisi, ETH token’ınlarını indirimli bir fiyat ile biriktirme fırsatı sunar.

Ethereum yükselebilecek mi?

Destek trend çizgisinden yüksek momentumlu bir yükseliş eğilimi, ETH fiyatında keskin bir toparlanma başlatabilir. Bu durumda gözde altcoin, 2,000 dolarda bulunan kritik direnç noktasını kırabilir. Bununla birlikte, ETH 1,900 dolar seviyesinin altında dalgalanmaya devam ederse, düşüş eğilimi fiyatı 1,800 dolara düşürebilir.

Teknik göstergelerden RSI göstergesi nötr bir duruş sergilerken, MACD potansiyel bir boğa sıçramasına işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin