Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

Ethereum fiyat tahmini: ETH boğaları ayıların son hamlesinden çekiniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sürü liderini takip eden pazar büyüklüğüne göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, artan bir trend çizgisi desteğinden ayrıldı. Bununla birlikte, Bitcoin’den farklı olarak, Ethereum’un sağlam destek bulabileceği noktanın biraz daha aşağıda kaldığı gözükmekte.


ETH/USD günlük grafik

Ethereum boğaları pes etti

ETH/USD yaklaşık yüzde 2 artarak 156,872 dolara yükseldi ve günde yüzde 2’den daha az bir işlem aralığında görülüyor. İkinci en büyük kriptonun 240 dakikalık çizelgesine bakıldığında, son zamanlarda ayı baskısını sürdüren önemli bir yükselen trend çizgisi desteğinden ayrıldığını gösteriyor. Ancak Bitfinex ile ilgili haberler boğaların hedefine ulaşmadan pes etmesine neden oldu.


ETH/USD 240 dakikalık grafik

Bununla birlikte, ETH boğalarını rahatsız eden asıl şey, bu aşağı iniş yolculuğunda önemli ölçüde geri dönüşün gerçekleşmesinden önce, bu düşüşün devam edeceğine dair göstergelerdir. Şu an için 140 dolar önemli bir destek, ancak 200 gün SMA kurtarmaya gelmiş olsa da, kısa bir süre için bu destekte kırılabilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin