İyi günler yakında mı? Kripto varlıklar için heyecanladıran gelişme…

Dikkat! Bu altcoinde 1 haftalık artış yüzde 100’ü geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen ay çeşitli risk faktörleri mevcut olmasına rağmen, kripto piyasası muhteşem geri dönüşe imza attı. Ancak analist ve uzmanlar, yatırımcıları halen temkinli olmaya davet ediyor. Fakat bu geri dönüşte daha iyi ralli yapan bir altcoin ortaya çıktı. Üstelik ilk 50 içinde.

Kripto para birimi Waves (WAVES) bugün sadece 30 gün öncesinin iki katından fazla yükselişe imza attı. Hatta son 1 hafta içinde yüzde 100’ü geçen nadir varlıklardan bir tanesi oldu. 

Gerçekten de, 3 Mart Perşembe günü itibariyle Waves, yayınlandığı tarihte 1,9 milyar dolarlık bir pazarla, gün içinde %1,84 ve geçen hafta %106,91 artışla 18,14 dolardan işlem görüyor.

Buna karşılık, CoinMarketCap istatistiklerine göre, 2 Şubat’ta dijital varlık mevcut fiyatının yarısından biraz daha az olan 9.02 dolardan işlem görüyordu. Sonuç olarak, tartışılan kripto para birimi yukarıda belirtilen iki tarih arasında %101.1 arttı.

Altcoin adeta patlama yaşadı

Kimsenin beklemediği kripto para birimi bir anda yönünü yukarı çevirdi. Yatırımcılarını sevindiren performans gösteren altcoin, en çok kazandıran varlıklar arasında oldu.

Son 24 saatte piyasa değerine göre ilk 100 dijital varlık arasında en çok kazananlara bakıldığında ise Waves (WAVES), THORChain (RUNE) ve Anchor Protocol (ANC) olduğu görülüyor.

WAVES neden yükseldi?

WAVES’in fiyatının önemli ölçüde artmasının iki temel nedeni, zincirler arası transferlere izin vermek için Allbridge ile yeni bir stratejik ortaklık ortaya çıkarması. Buna ek olarak Blockchain-agnostik bir Metaverse geliştirme planlarını duyurması.

Elbette bunların yanında bir önemli haberde Şubat ayında paylaşılmıştı. 10 Şubat’ta protokolün Waves 2.0’a geçiş sürecini başlattığının duyurusu, genel olarak WAVES’e olan ilgiyi artırdı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin