NEO ve NEAR ile ilgili son durum: Varlıklar hafta sonuna nasıl giriyor?

Ethereum fiyat tahmini: Altcoinlerin lideri nereyi hedefliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin önderliğinde büyük bir kopma yaşanıyor. Yukarı doğru hızlanan varlıklar son ayların en iyi performansını sergiliyor. Altlarda ise hareketlilik daha fazla yaşanıyor. Bitcoin’in biraz daha yatak konsolide olması, Ethereum ve türevlerine pozitif yansıyor. Ethereum fiyat tahmini için ise, beklenti 4K seviyesine çıktı. Peki bu mümkün mü?

ETH fiyatı, önceki seansın kazanımlarını genişletiyor. Olumlu yönde agresif kalmaya devam ediyor. Fiyat güne düşüşle başladı ancak seansın en yüksek seviyesini test etmek için toparlandı. O zamandan beri ETH fiyatı, yükselmeye devam etmek için onay beklerken yatay işlem görüyor.

Ethereum fiyat tahmini: Yukarı tırmanma devam edecek mi?

Günlük grafikte, ETH fiyatı son iki haftada etkileyici kazançlar elde ediyor. Hacimler destekleyici kalırken güçlü satın alma baskısının değişmeden oluşması bekleniyor. Şimdi, fiyat 3.440 dolar civarındaki kritik destek-direnç seviyesinin yakınında seyrediyor.

Söz konusu Ethereum fiyat tahmini için bu seviyenin üzerine çıkmak için yenilenmiş bir satın alma baskısı gerekiyor. Yatırımcılar, 3.756.84$ yatay direnç seviyesindeki ilk yukarı yönlü hedefe ulaşacaklar. Bir tepki ile karşılaşması bekleniyor.

Yükseliş hissiyatındaki bir değişiklik, kazanımları duraklatabilir ve fiyat, anında desteğe inebilir. Burada 3.200 dolar test etmek için uygun bölge gibi. Fiyat kritik 200-EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) altına düşerse, bu durumda satış yoğunlaşabilir. ETH’nin fiyatı daha da aşağı inerse 3.000 doları tekrar ziyaret edebilir. Ethereum fiyat tahmini için teknik göstergeler şu şekilde;

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizgisinin oldukça üzerinde işlem görüyor. Şu anda aşırı alım bölgesinin yakınında 71’de duruyor.

MACD: Güçlü yükseliş eğilimi ile Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı ise orta çizginin üzerinde seyrediyor.

İşlem hacmi: Dengeli hacim göstergesi, fiyattaki talebe dayalı büyümeyi gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin