Bu altcoin Ethereum'a rakip olma yarışında dikkat çekiyor!
Bu altcoin Ethereum'a rakip olma yarışında dikkat çekiyor!

Bu altcoin Ethereum’a rakip olma yarışında dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Algorand (ALGO), son performansı önemli başarılar kaydediyor. Algorand beklenmedik bir şekilde Ethereum, Solana ve Cardano gibi diğer popüler blok zinciri projelerine rakip olabilecek bir ağ haline geldi. Son istatistikler, Algorand’ın popüler ağların önüne geçme potansiyelinin olduğunu gösteriyor. Çünkü projenin arkasındaki ekip, performansı artırmada etkili olan önemli yükseltmeleri yayınlama konusunda tutarlıydı.

Algorand muazzam performansı

Algorand‘ın ana ağ geliştirme portalındaki verilere göre, ağ son yedi gün içerisinde 11,44 milyon işlem tamamlayarak günlük ortalama 1,63 milyon işlem gerçekleştirdi. Altcoin, saniyede en az 19 işlemi tamamlama yeteneği nedeniyle bu başarıya ulaştı. Bu da ağı kripto para endüstrisindeki en hızlılardan biri haline getirdi.

Son yıllarda, ağın olağanüstü performansı, inşa edilecek uygun bir platform olarak blockchaini seçmek için çok sayıda geliştiriciyi ve kripto projeyi cezbetti. Yazım sırasında şu anda Algorand’ı geliştiren ve uygun maliyetli, hızlı ve her zaman kullanılabilir olduğu için ağa sürekli olarak güvenen 11.000’den fazla geliştirici yer alıyor. Son üç yılda altcoin, hem geliştiricilerin hem de yatırımcıların kripto paranın benimsenmesine engel olacak bir kesinti yaşamadı.

Bildirildiği gibi, kripto para dostu şehir Miami, Algorand blockchaini bir hava kalitesi izleme ağı oluşturmak için uygun bir platform olarak kabul etti. Algorand’ın sansasyonel büyümesi, ağın ALGO adlı yerel kripto para birimini benimsemeye devam eden yatırımcılar tarafından da kabul edildi.

Altcoin’inartan şekilde benimsenmesi, ağda oluşturulan borsalar hariç, benzersiz adreslerin toplam sayısı ile ifade edilir. Yazım sırasında, Algorand’da son 30 günde kaydedilen 1,1 milyondan fazla aktif adresle toplam 23,67 milyon adres oluşturuldu.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin