featured

LINK fiyatında yükseliş devam ediyor: Teknik analiz ve Launchpad XYZ fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, yükselişe devam ediyor. Fiyatın 12 dolar seviyesine yaklaşmasıyla yatırımcıların ilgisini çekmeyi başaran altcoin, bu seviyede genel bir arz baskısı ile karşılaşabilir.

Bu seviye oldukça kritik bir öneme sahip çünkü, bu seviyenin başarılı bir şekilde kırılması durumunda yükseliş ivmesi hız kazanacak. Bu durumunda LINK, 15 dolara bir sıçrama yapabilir.

Piyasa lideri olan Bitcoin (BTC), 34,000 dolar sınırına yakın istikrar kazandı. Ancak 35,000 doların reddedilmesi sebebiyle yükseliş hareketi bir duraksama yaşadı. Dolayısıyla altcoin piyasası da bundan etkilendi. LINK gibi gözde altcoin’ler, Bitcoin’e benzer bir fiyat eğilimine sahip. Yani, yükseliş devam ederken bir direnç ile karşılaştıklarında ivmede bir zayıflama oluyor. Benzer bir durum LINK için de geçerli.

Son trend çizgisinin kırılmasının ardından gerçekleşen ralli sonucunda fiyat 12 dolar seviyesine yaklaştı. Mevcut teknik göstergeler, bu direnç noktasının başarılı bir şekilde kırılacağına ve yükselişin devam edebileceğine işaret ediyor. Ancak, yine de yatırımcılar büyük bir hamle yapmadan önce piyasa liderinin hareketlerini yakından takip etmelidir. Çünkü altcoin piyasası Bitcoin’in fiyat hareketlerinden net bir şekilde etkilenmektedir.

Yeni bir alternatif arayanlara: Launchpad XYZ

Launchpad XYZ, kripto dünyasında dikkat çeken bir isim olamaya hazırlanıyor. Sunduğu yenilikçi yaklaşımlarla Web 3.0 evrenini daha erişilebilir kılmayı amaçlıyor. Şu anda ön satışta olan token’ın sunduğu için avantajlara erken dönem yatırımcısı olarak hemen sahip olabilirsiniz.

Şimdi Launchpad XYZ satın al

Gelecekte dönemde adından sıkça söz ettirme potansiyeline sahip olan Launchpad XYZ platformunun yerel token’ı $LPX, 0,045 dolarlık bir fiyattan ön satışa sunuldu. Proje, bu token’ların borsalarda listelenmesiyle değerinin 0,07 dolara ulaşmasını hedefliyor. Büyük bir potansiyele sahip olan bu token’a henüz ön satışta iken sahip olarak kâr elde etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

LINK

Kripto piyasasındaki olumsuzluklar sebebiyle LINK fiyatı, uzun bir süredir düşüş trendinde işlem görüyordu. Ancak son hareketi ile buna bir son verildiğini gösterdi ve yüksek momentumlu bir çıkış gerçekleştirdi. Gözde altcoin’in fiyatı son 10 gün içinde %58 oranında bir artış kaydetti ve bunun sonucunda 7,2 dolardan 11,54 dolara bir yükseliş yaşadı.

Bu yükseliş hareketinin arkasında, Bitcoin Spot ETF onayının kripto piyasasında yarattığı heyecan olabilir. Ancak, açıklamaların beklenenden uzun sürmesi sebebiyle heyecanda bir kesinti yaşadı ve genel olarak kripto piyasasındaki rallilerde bir duraklama gerçekleşti. Satın alma baskının azalması ile de fiyatlarda küçük düzeltmeler yaşandı.

LINK için haftalık grafik analizi yapıldığında olumlu bir tablo ile karşılaşıyoruz. Çünkü grafikte, fiyatın 12 dolarda bulunan direnç noktasını aşmaya hazır olduğu ve sağlam bir yükseliş momentumuna sahip olduğu görülüyor. Dahası, iyileşen piyasa koşulları altcoin piyasasının canlanmasına yardımcı olacaktır. Yatırımcılarının güveninin artması ile birlikte LINK, daha fazla ilgi toplayabilir.

Teknik göstergeler:

EMA: 50 günlük ve 200 günlük EMA göstergelerindeki olumlu eğilim, yükseliş hareketinin devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Ayrıca, yükselen ortalama çizgileri kısa düzeltme aşamalarında yükseliş tamponu oluşturacaktır.

MACD: MACD göstergesi haftalık grafikte yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu göstergeden, LINK token’ına yönelik temel talepte bir artış olduğu da net bir şekilde görülebilir.

LINK fiyatı 12 dolara ulaşacak mı?

Chainlink için genel eğilim olumlu olmaya devam ederken, alıcılar altcoin için sıraya girmeye ve uzun süreli yükseliş trendi şansını artırmaya devam ediyor. Ancak 12 dolarda bulunan direnç noktası yükseliş eğiliminin önünde keskin bir engel olmaya devam ediyor. Eğer fiyat, 12 dolarda bulunan engeli başarılı bir şekilde aşmayı başarırsa yükseliş trendi devam edecektir. Bu durumda altcoin’in yukarı yöndeki ilk hedefi 15 dolar olacaktır.

Ancak 12 dolardan bir geri dönüş gerçekleşirse yükseliş tezi geçersiz olacaktır ve fiyat 10 dolar seviyesini yeniden test etmek için aşağı yönlü hareket etmeye başlayacaktır.

Web 3.0 ekosisteminde dikkat çeken yeni bir proje: Launchpad XYZ

Kripto yatırımcılarının fırsatları erken dönemde değerlendirmesi büyük kârlar elde etmesine olanak sağlayabilir. Eğer siz de portföyünüz için yeni ve yüksek potansiyele sahip bir token arıyorsanız Launchpad XYZ projesiniz bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Şimdi Launchpad XYZ satın al

LPX tokenlarına sahip olmanın sunduğu avantajlar oldukça çeşitli. Özellikle, Launchpad DEX üzerinde işlem yaparken daha düşük işlem ücretleri gibi ayrıcalıklar, yatırımcıların bu projeye ilgi duymasının temel sebeplerinden biri. Ayrıca fiyatının kısa vadede artması da beklendiğinden, erken yatırımın önemi oldukça büyük. LPX token’ları ön satış sonrasında Launchpad DEX’te listelenecek ve kullanıcıların geniş bir yelpazedeki yatırım seçeneklerine erişmelerini sağlayacak.

Bu proje sayesinde, yüksek değerli varlıkların kontrolü sizde olacak. Platform ayrıca sanat eserleri, müzik ve oyunları da içeriyor. LPX tokenlarını stake ederek oyna-kazan oyunlarına katılabilir ve bu oyunda ilerledikçe değerli ödüller kazanma şansını elde edebilirsiniz. Bu sayede, hem keyifli vakit geçirip hem de kazançlı çıkabilirsiniz. Eğer siz de henüz ön satışta olan bu projenin bir parçası olmak istersiniz, hemen satın alabilirsiniz.

Şimdi Launchpad XYZ satın al

Coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin