Ethereum fiyat analizi: 26 Kasım

Ethereum fiyat analizi: ETH’de yüzde 14 düştü, değer kaybı devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün erken saatlerde güçlü bir satıştan sonra toparlanma bekleniyor. Ethereum fiyat analizi bugün yükselişte. Muhtemelen ETH/USD, bir önceki düşük seviye olan 3.950 dolar civarında destek buldu ve önümüzdeki 24 saat içinde yukarı yönlü hareket edecek.

Genel olarak piyasa, son 24 saat içinde güçlü bir satış baskısı gördü. Bitcoin yüzde 7.33, Ethereum yüzde 9.11 kaybetti. En büyük altcoinlerin geri kalanı da benzer sonuçlar gösteriyor.

ETH/USD 3.933.51 – 4.550.84 $ aralığında işlem görüyor ve bu da son 24 saat içinde büyük bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 30,71 artarak 25,79 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 480 milyar dolar civarında işlem görüyor ve bu da Ethereum’a yüzde 19,63’lük bir piyasa hakimiyeti sağlıyor.

Ethereum fiyat analizi

4 saatlik grafikte, son saatlerde daha fazla olumsuzluk istenmediği için Ethereum fiyatı için iyileşmenin devam ettiğini görüyoruz.

Ethereum fiyat analizi, 10 Kasım’da önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.867 dolardan güçlü bir düşüşün ardından geçtiğimiz haftalarda yavaş bir toparlanma gördü. Destek sonunda 3.950 dolarda kendine yer buldu ve aşağıdan gelen tepki ETH’yi dolar karşısında 4.400 dolara çıkardı.

Pazartesi günü potansiyel bir geri dönüşü gösteren daha yüksek bir düşük seviye belirlendi. Oradan, Ethereum dün önceki yükseklerin üzerinde hızlı bir kırılma görülene kadar yavaşça yükseldi.

Ethereum fiyat analizi 26 kasım

Ethereum fiyatı 4.555 dolarda zirve yaptı ve bir gecede hızla geri döndü. Bunu daha fazla aşağı yön takip etti ve ETH/USD’yi 3.950 dolarlık en düşük seviye test edilene kadar önceki düşük seviyelere doğru itti. Geçtiğimiz saatlerde yükseliş momentumu tekrar ortaya çıktı ve piyasa kaybı telafi etmeye başladıkça ETH’yi daha yükseğe döndürdü.

Ethereum fiyat analizi: Sonuç

Ethereum fiyat analizi, düşüş momentumu tükendiği için önümüzdeki 24 saat içinde bir geri çekilmenin takip edilmesini beklediğimizden yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, ETH/USD bugün erken saatlerde görülen kayıpların bir kısmını kurtarmak için yükselişe geçebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin