MATIC fiyat analizi: Polygon kripto para piyasasının düşüşüne meydan okuyor
MATIC fiyat analizi: Polygon kripto para piyasasının düşüşüne meydan okuyor

MATIC fiyat analizi: Polygon, kripto para piyasasının düşüşüne meydan okuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC), son 52 haftada 0,01478 dolardan 2,68 dolara yükselerek en büyük 20 kripto para birimi arasında yer aldı. Bu, MATIC tokeni tarafından gösterilen son derece iyi bir yükseliş performansı. Bu nedenle, Polygon uzun vadede yükseliş eğilimini sürdürecek gibi görünüyor.

MATIC’in fiyatı, MATIC’in İspanya’nın en büyük kripto para borsası olan Bit2Me borsasında listelendiğinin açıklanmasının ardından Perşembe günü yükselişe geçti. MATIC için, Cuma günü erken saatlerde haftalık en yüksek seviyenin yaratılmasının ardından, kripto para piyasasında 18.sırayı aldı. Verilere göre işlem hacmi %36,72 artarak 1.88 milyar dolara ulaştı. Ayrıca, tokenin piyasa değeri %9,71 düşerek 11.24 milyar dolar oldu.

Günlük grafikte Polygon fiyat analizi

Günlük grafikteki MATIC fiyat analizi, boğalar kârlarını bozan satıcılara ayak uyduramadığı için grafik düşüş eğiliminde. Fiyat hareketi şu anda 50 günlük Hareketli Ortalama’yı test ederken, 100 günlük Hareketli Ortalamalar önemli bir destek seviyesi olarak değişmeden kalıyor.

Fiyatlar, ani düşüş dalgasının onu alt bölgeye getirmesinin ardından Bollinger Bantlarının üst ucunda ilerliyor ve yakın bir kırılmaya yol açacak.

MATIC price analysis

RSI göstergesi düşüşe geçti ve şimdi düşüş bölgesine, yani 50 seviyesinin altına giriyor. Ayrıca, MATIC fiyat analizi, eğimin keskin bir şekilde negatif olması ve satış baskısının artması nedeniyle daha düşük fiyatların mümkün olduğunu da ortaya koyuyor.

MACD göstergesi günlük grafikte bir yükseliş eğilimine tanık oldu. Bununla birlikte, satış faaliyetindeki bu inanılmaz artış, sinyal çizgisinin (turuncu) MACD (mavi) çizgisinin üzerinde yolunu bulmasına yardımcı olabilir ve bu da düşüşe neden olabilir.

MATIC price analysis: Polygon token's price crashes as it jumps to 19th position 1

Polygon (MATIC), Chainlink‘ten 19. sırayı kaptı ve şimdi hakim ticaret hacmiyle pozisyonu yönetiyor. Ancak Chainlink de yavaşlamıyor. Bitcoin durgun kaldığı ve altcoinler değer kaybettiği için iki token düşüşe meydan okuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin