Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?
Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?

Ethereum Fiyat Analizi: ETH fiyatı yükseliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son fiyat hareketlerinde, en popüler kripto para birimlerinden biri olan Ethereum, 148 $ ve 150 $ direnç seviyesinin üzerinde sağlam bir yükseliş gördü. Ayrıca, ETH fiyatı 152 $ direncinin ve 100 saatlik SMA’nın üzerinde yükseldi. Şimdi akıllardaki soru, Ethereum fiyatı yükseliyor mu? Daha ayrıntılı olarak bir göz atalım.

Ethereum fiyatı yükseliyor mu?

Biraz ivme kazandıktan sonra, fiyat düşüş gösterdi ve yükseliş eğilimini koruyamadı. Son tahlilde ise 153 $ seviyesinin yakınında durdu. Sonuç olarak, 150 $ ‘ın altında keskin bir düşüş vardı ve fiyat kârının çoğunu kaybetti.

Ethereum / USD günlük grafiğindeki trend yönünü belirlemeye yardımcı indikatöre DMI, boğaları en küçük seviyelerde gösteriyor. Bu durumda satıcılar dayanıklılıklarını arttırabilir ve ADX düşüş trendi boyunca yükselişe geçebilir. Zira ADX göstergesi trend yönüne göre gücü ölçen önemli bir indikatördür.

Ethereum, direnç noktasını kıramadan bir destek alanının altına düştü. Bu, daha fazla ETH fiyat düşüşünün gerçekleşebileceği anlamına gelir. 2019’un ilk yarısında, 160 $ ​​aralığı direnç olarak not edilmişti ancak daha sonra fiyat bu noktadan döndü ve direnç olarak doğrulandı.

Sonuç olarak Ethereum piyasasında düşüş tahminleri ağırlık kazanırken çeşitli zaman dilimlerinde RSI alt seviyenin beklendiğini gösteriyor. Fiyatın 160 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde kendine yer bulması ise mevcut görünümün değişmesi için son derece önemli bir hareket olabilir.

cryptoticker


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin