Boğalar 1.400 doların üzerine çıkarken Ethereum fiyatı önemli bir sıçrama yaptı
Boğalar 1.400 doların üzerine çıkarken Ethereum fiyatı önemli bir sıçrama yaptı

Ethereum Fiyat Analizi: 24 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber– Bitcoin piyasası, son birkaç gündür daha düşük bir trend izliyor ve piyasanın geri kalanıyla olan korelâsyonunun ışığında, altcoin piyasası da düşüş gösteriyor. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum da son zamanlarda değer kaybediyor. Aslında, bir süre bu seviyeye yakın konsolide edildikten sonra ETH’nin değeri tekrar 600 doların altına düştü.

Basın zamanında, ETH 581,36 dolardan işlem görüyordu ve 551 dolara kadar gerilediği görüldü

Ether’in buraya eklenen bir saatlik grafiği, azalan bir kanal içinde düşen fiyata dikkat çekiyor. Kripto paranın kısa bir süre 571.83 $ ‘ın altına düşmesi nedeniyle baskı bir süredir yüksekken, ardından hızla geri döndü. Aslında, piyasa eğilimi açıkça düşüş eğilimindeyken, basın zamanında fiyat dalgalanmasına dair hiçbir işaret yok gibi görünüyordu.

Son 24 saatte Ether değerine göre kaydedilen ani bir düşüşün ardından, fiyat grafiklerde dengelenmeye çalışıyor. Fiyat destek boyunca 571 dolar seviyesinde hareket ediyor gibi görünüyor ve 50 hareketli ortalama mumların üzerinde kaldığı için düşüş baskısı artıyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), piyasadaki satışlar nedeniyle aşırı satım bölgesine çok yakın bir yerdeydi. Bununla birlikte, sıçrama RSI’nın değerini iyileştirirken, sabit satış baskısı RSI değerinin yazım sırasında 37.57’de kalmasıyla düşük seyretmesini sağlıyor.

Dahası, Müthiş Osilatör sıfır çizgisinin altındaydı, bu kısa vadeli eğilimin düştüğünü gösteren bir durum. Burada kırmızı çubukların artan uzunluğu da pazarda gerçekleşen satışın bir göstergesi.

Sonuç

Dijital varlığın düşen değeri, piyasayı istikrarına da sekte vuruyor. Ethereum fiyatının, bir trend değişikliğinden önce en azından kısa vadede destek fiyat seviyesinde konsolide olması beklenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin