17 Eylül Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
17 Eylül Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Ethereum (ETH)’da bir yıl sonra bir ilk!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) ağındaki işlem hacimleri yıl içinde yeni seviyelere ulaşıyor. Ethereum ağındaki işlem hacimleri, Mayıs 2018’den bu yana ilk kez son 24 saatte 1 milyonu aştı.

Günlük ETH işlemleri bir yılda ilk kez 1 milyonu aştı

Etherscan.io’dan gelen veriler, Ethereum Blockchain’inde son 24 saat içinde toplam 1.004.170 işlem gerçekleştirdiğini ve 20 Haziran’daki en yüksek seviye olan 985.000 seviyesinin aştığını gösteriyor. Şubat ve Mayıs ayları arasında işlemler %40’dan fazla arttı. Geçen ay ise Ethereum (ETH) ağındaki işlem hacimleri yüzde 20 oranında bir artış gördü. Günlük ETH işlemlerinin 1 milyonluk işareti kırdığı son zaman 13 ay önceydi. 24 saatlik işlem hacmi, 4 Ocak 2018’de 1,35 milyona ulaştı. 

Ethereum ağındaki trafikte yeniden canlanma, geliştiriciler ve kullanıcılar için bazı sorunlara yol açabilecek bir konu. Ölçeklenebilirlik, ETH topluluğu için son bir yıldır önemli bir konuşma konusu oldu ve sık sık geciken Ethereum 2.0 yükseltmesi, ağın işlem süreleri ve kullanıcı deneyimini etkilemeden daha yüksek hacimlerle başa çıkabilmesini sağlamak için tasarlandı. En yeni duyuru, hard fork’un 2020’nin başlangıcına kadar uygulamaya hazır olmayacağıdır. Günlük ETH işlem hacimleri aynı oranda artmaya devam ederse yakında ağın gücünün yetmeyebileceğini gösteriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin