Ethereum işlem ücretleri yüzde 58 düştü: Sebebi ve bundan sonrası
Ethereum işlem ücretleri yüzde 58 düştü: Sebebi ve bundan sonrası

Ethereum (ETH) madenciliği durma noktasına geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) madenciliği son fiyat çöküşünden en çok etkilenen başlıca kripto paralardan biri oldu. Birçok madenci şu anda Ethereum’un kârlı olup olmadığını sorguluyor.

Ethereum (ETH) madenciliği maliyeti karşılamıyor

Son zamanlarda yapılan bir analiz, sürekli bir büyüme döneminden sonra, Ethereum ağı üzerindeki karma miktarın önemli ölçüde düştüğünü gösteriyor. Bu düşüş, madencilerin maliyetlerinin muhtemelen potansiyel kazançlardan daha ağır basması nedeniyle madencilerin Ethereum Blockchain’ini terk ettiğini gösteriyor. Ölçeklenebilirlik konusundaki son kaygılar ve diğer sorunlar giderek daha kötüleşen kripto pazar hissiyatına katkıda bulunduğundan, ETH ile ilgili özellikle iyi bir dönüşümü görmek zor.

Bu durum ağın temel işleyişine bir tehdit oluşturabilir

Sadece kripto para biriminin değerinde güvenin azalması anlamına gelmekle kalmaz, aynı zamanda madencilik faaliyetindeki bir düşüş de ağın temel işleyişine bir tehdit oluşturabilir.

https://twitter.com/CryptoShillNye/status/1038804437697875971

Twitter’daki bazı gözlemciler bu endişelerin abartıldığını ileri sürdüler. Kârlılık azalırsa, hobici madenciler durmak isteyebilir, ancak uzun vadeli bir iş modeli ile büyük madencilik operasyonlarının tamamen kapatılması olası değil.

https://twitter.com/CryptoShillNye/status/1038804439052611591

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin