featured

Ethereum (ETH) büyük ralliye hazırlanırken küçük bir düzeltme yapabilir: İşte, uzmanların görüşleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analistleri, piyasa değerine göre ikinci en değerli kripto para birimi olan Ethereum (ETH) için sırada ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Daha önce yapılan analizlere göre Ethereum için iki önemli yükseliş işareti vardı. Ancak bazı uzmanlar, en büyük altcoin’in fiyatının yukarı yönlü harekete başlamadan önce bir düşüşle daha karşılaşabileceğine inanıyor. Benzer bir şey piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) için de geçerli.

Twitter’da (X) Ali (@ali_charts) olarak bilinen kripto analisti. 16 Ağustos’ta ETH hakkındaki düşünceleri şu sözlerle belirtti:

Ethereum 1,800 dolar seviyesinin altına düşerse, bir sonraki önemli destek noktası 1,600 dolar civarında bulunuyor. Bu seviyede 2,48 milyon adres toplam 3,8 milyon adet ETH satın aldı.

Analist altcoin’in mevcut aralıklarını kaybetmesi durumunda alıcı talebinin yüksek olması gereken bölge olarak 1,600 dolara işaret etti.

Ethereum ETH

Open Interest (OI) artışları genellikle ETH rallilerinden önce gelir. Ancak bunun bir bedeli vardır.

CryptoQuant’ta “crypto sunmoon” hesabı tarafından yayınlanan bir analize göre Open Interest (OI) pozisyonları ile Ethereum’un fiyat hareketleri arasında aşağıdaki gibi bir korelasyon var.

Paylaşılan grafikte, ETH’nin fiyatında son zamanlarda küçük bir düşüş ve ardından Ethereum’un OI pozisyonlarında küçük bir artış görmek mümkündür. Ancak bunlar önceki hareketlerden çok daha küçüktür. Bu da henüz artışının bitmediğini gösterebilir.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

ETH son 24 saat içinde %1,31 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 1,815 dolar civarında işlem görüyor. Son 30 gündeki kaybı ise %5 olarak kaydedildi.

Her şey göz önüne alındığında, gözde altcoin’in yukarıdaki analistlerin beklentilerini karşılama yeteneği, ETH ile ilgili diğer gelişmelerin yanı sıra daha geniş kripto ve makroekonomik manzara hakkındaki genel kanıya bağlı olacaktır.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin