featured

Axie Infinity (AXS) fiyat analizi: Düşüş momentumu devam ederken boğalar geri dönüşe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity (AXS) ayıları, yaklaşık bir aydır birçok kez kırmayı denediği 6 dolardaki destek noktasını nihayet 12 Ağustos’ta kırdı. Artan düşüş momentumunun ortasında zincir üstü veriler, boğaların bir toparlanma yaratabilme şansı var mı?

6 dolarda bulunan kritik destek noktasını kaybettikten sonra, Axie Infinity (AXS) boğaları erken bir toparlanma için ortak çaba gösteriyor. Kayıplar artmaya başladığında, 5 dolardaki destek de tehlikeye girecek.

Axie Infinity (AXS) aşırı satış bölgesine yaklaşıyor

Altcoin’in fiyatı şu anda 5,37 dolar civarında işlem görüyor. Yani önde gelen metaverse token’ı geçen ayın zirvesi olan 6,90 dolardan beri %24 oranında değer kaybetti. Bir ay süren satış çılgınlığının ardından, AXS artık aşırı satış bölgesine girmiş gibi görünüyor.

Açıkça görülüyor ki, fiyat 12 Ağustos’ta 6 dolardaki destek noktasından geri döndüğünden beri NVT oranı hızla düştü.

12 Ağustos ile 16 Ağustos arasında, NVT oranında 3,571’den yaklaşık 507’ye bir düşüş gerçekleşti. Buradaki kayıp oranı ise %85’tir.

 Axie Infinity (AXS)

NVT oranı, mevcut piyasa kapitalizasyonu ile bir blockchain ağ hacmindeki temel işlem etkinliği arasındaki ilişkiyi inceler.

Uzun bir süre düştüğünde, token’ın şu anda aşırı satıldığının ve yakında bir yükselişin tersine dönebileceğinin sinyalini verir.

Bu analiz doğruysa, Axie Infinity boğaları muhtemelen 5 dolar bölgesi çevresinde bir satın alma duvarı oluşturacak.

Satış yakında sonlanabilir

Zincir üstü veriler, çoğu AXS sahibinin olumsuz fiyatlar nedeniyle önümüzdeki günlerde satış yapmak istemeyebileceğini gösteriyor. MVRV verilerine göre, mevcut sahipler satış yapmaya devam ederlerse çift haneli kayıplar gelebilir.

Aşağıda görüldüğü gibi, son 30 gün içinde AXS satın alan çoğu yatırımcı, bugün satarlarsa yaklaşık %10 oranında zarar edeceklerdir.

MVRV, yakın zamanda bir varlık satın alan yatırımcıların net finansal pozisyonunu gösterir. Tarihsel veri eğilimleri, yatırımcıların Haziran ortasından bu yana %15’ten fazla realize edilmemiş kayba sahip olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak ayılar şu anda hâkimiyetini sürdürürken, boğalar yakında bir toparlanma başlatabilmek için düşük fiyatlardan birikim yapma fırsatını değerlendirebilir.

AXS fiyat tahmini:

Yukarıda özetlenen Axie Infinity zincir üstü göstergeleri, yakın bir fiyat toparlanmasının mümkün olduğunu gösteriyor.

In/Out of Money (IOMAP) verileri, Axie Infinity sahiplerinin mevcut piyasa fiyatının %20 sınırları içindeki satın alma fiyatı dağılımını gösterir. Aşağıda görüldüğü gibi bu veri, fiyatın 5 dolar seviyesinden bir toparlanma başlatabileceğini olasılığını doğrular.

Fiyatın 7 doların üzerine çıkması durumunda boğaların yeniden kontörlü ele aldığı söylenebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin