featured

Ethereum (ETH) için kritik karar anı: Boğaların galibiyeti fiyatı ne kadar yükseltebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), piyasada genel olarak yükseliş hareketlerinin başlaması sebebiyle 12 Eylül’de 1,550 dolarda bulunan destek noktasından bir çıkış yaptı.

Ethereum ETH

Son hareket, fiyatın %6,8 oranında bir yükseliş kaydetmesine olanak sağladı. Böylece alıcılar, genel direnç noktası ile yüzleşmek konusunda cesaretlendi. Kripto para yatırımcılarının bu bariyerdeki fiyat davranışını yakından izlemesi gerekiyor. Çünkü bu seviye, Ethereum’un yakın gelecekteki fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

Ethereum (ETH) fiyatı yükselişe devam edebilecek mi?

Mevcut direnç noktasının kırılması durumunda fiyat %6 oranında bir yükseliş daha yaşayabilir. %57 seviyesindeki Korku ve Açgözlülük endeksi ise yatırımcılar arasındaki tarafsız hissiyatı yansıtıyor.

Ethereum için gün içi işlem hacmi 4,7 milyar dolardır. Bu da %15’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

ETH fiyat dinamiklerini karakterize eden mevcut geri çekilme aşaması, azalan bir direnç trend çizgisi tarafından şekilleniyor. Geçtiğimiz altmış güne bakıldığında, gözde altcoin’in fiyatı bu dinamik dirençten iki kez geri döndü. Bu da, direnç çizgisine yaklaşıldığında satış baskısının yeniden canlandığı anlamına geliyor.

En son veriler itibarıyla ETH fiyatı 1,655 dolar civarında işlem görüyor ve yukarıda belirtilen trend çizgisinin yakınında bir geri çekilme sinyali veriyor. Uzun mum reddi, satıcıların bu eşik üzerindeki güçlü tutunma kararlılığının bir kanıtıdır ve mevcut düşüş aşamasının devam etme potansiyeline işaret etmektedir.

ETH fiyatının 18 Eylül mumunun en düşük seviyesi olan 1,610 doların altına düşmesi durumunda, 1,550 dolara doğru bir hareket gerçekleşebilir. Bu da mevcut fiyattan %9,5 oranında bir düşüş anlamına gelmektedir.

Alıcılar 1,800 doları geri alabilir mi?

Ethereum için düşüş tahmini daha güçlü gibi görünse de piyasada iyimserliğinin yeniden canlanması, boğaların trend çizgisiyle mücadele etme kararlılığını güçlendirebilir. Günlük mum kapanışıyla güçlenen bu direncin yukarı yönlü bir kırılması, düzeltme aşamasının sona erdiğinin habercisi olabilir. Bu durumda gözde altcoin’in fiyat hedefleri sırasıyla 1,745 dolar ve 1,878 dolar seviyeleri olacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin