İşte kısa vadeli Ethereum fiyat tahminleri
İşte kısa vadeli Ethereum fiyat tahminleri

Ethereum (ETH) fiyatı devasa bir rallinin eşiğinde mi? Uzman ve analistler yorumluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzman ve analistlere göre, Ethereum (ETH) fiyatı devasa bir fiyat hareketinin eşiğinde olabilir. İşte detaylar…

Ian McLeod: “Ethereum’un 2018 yılı sonunda 500 dolara ulaşmasını bekliyoruz.”

Analist Ian McLeod, akıllı sözleşme platformu Ethereum‘u destekleyen dijital token Ether‘in akıllı sözleşmelerin dış verileri kabul edebileceği anda anıtsal bir kopuş yaşayacağını öne sürüyor. Bir dijital para yatırımcısı ve trader olan McLeod, konuya yönelik şunları söylüyor:

Ethereum’un 2018 yılı sonunda 500 dolara ulaşmasını bekliyoruz.

CoinMarketCap verilerine göre Ether’in bu seviyeye ulaşabilmesi için dijital paranın şu anki fiyat seviyelerinin %100’ün üzerinde bir artış görmesi gerekiyor. McLeod ayrıca, akıllı sözleşmelerin dışarıdan veya gerçek dünyadan bilgi toplamasına yardımcı olacak olan oracle’ların Ethereum’un benimsenmesini arttırarak bu fiyat artışlarını destekleyeceğini belirttiyor.

Mati Greenspan: “Tüm kripto para piyasası yavaş ama istikrarlı artışlar gösteriyor.”

Bununla birlikte, piyasa gözlemcileri tahminleri hakkında karışık fikirler sunduğundan herkes McLeod ile aynı fikirde değil. Bazı piyasa gözlemcileri, dijital para piyasasının yakın zamanlarına odaklandı. Sosyal yatırım platformu eToro’nun piyasa analisti  Mati Greenspan, konuya yönelik şunları söyledi:

Tüm kripto para piyasası yavaş ama istikrarlı artışlar gösteriyor.

Kripto para analiz platformu TheTIE.io’nun kurucu ortağı Joshua Frank de iyimser bir bakış açısı sundu. Frank, Ether’i çevreleyen duyguların 2018’in ilk yarısının çoğu için olumsuz olsa da dijital paranın Haziran ayı sonundan itibaren önemli bir ivme kazanmaya başladığını vurguladı.

Joshua Frank: “Bu koşullar aynı kalırsa fiyatta daha fazla yükseliş bekliyoruz.”

Frank daha sonra Eylül ayında ticaret hacminin önemli ölçüde arttığını belirterek açıklamalarına şunları ekliyor:

Olumlu duygu ve artan hacim kombinasyonu, Ekim ve Kasım aylarında Ether’in fiyatını artırdı ve eğer bu koşullar aynı kalırsa fiyatta daha fazla yükseliş bekliyoruz.

Kripto para analisti Garrett Keirns, konuya yönelik şunları söylüyor:

Önemli miktarda Ether’i olan şirketler bunları satmaya başlarsa olası herhangi bir ralli kayda değer bir dirençle karşılaşabilir. Yenilenen ETH boğa koşusu kavramını romantikleştirmeye başlamadan önce birçok popüler ICO’nun sahip olduğu Ether miktarını hatırlamamız gerekiyor.

Garrett Keirns: “Oracle’lar, Ethereum (ETH) fiyatı için potansiyel bir tetikleyici olabilir.”

Keirns ayrıca oracle’ların bir katalizör görevi görebileceğini ve genel Ethereum topluluğundaki duyguları desteklemeye yardımcı olabileceğini ancak bir kullanım durumuna ihtiyaç duyacağını vurguladı. Frank ayrıca, bu konu üzerinde sosyal medya faaliyetinin etkisini şu sözlerle açıklıyor:

Oracle’lar, Ethereum için fiyat artışının potansiyel bir tetikleyicisi olabilir, ancak bu Twitter’da şu ana kadar tartışılan bir konu değil.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin