altcoin bitcoin cash yükseliyor
Piyasa aşağı giderken bu büyük altcoin yükselmeye devam ediyor

8 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH yükseliş trendine ara verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Kasım Bitcoin Cash fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash yükselen trend çizgisini aşağı yönlü kırdıktan sonra hızlı bir gerileme yaşayarak 620 dolardan 580 dolar seviyesine kadar düştü.
  • Bu yüzde 6’ya yakın düşüş sonrası gelen alışlar ile BCH fiyatı yeniden yükselişe geçerek 600 dolar seviyesine kadar geldi.
  • 600 dolar BCH’nin 100 saatlik hareketli ortalama seviyesi olup, yükselişin devamı için bu seviyenin geçilmesi oldukça kritik bir öneme sahip.

8 Kasım Bitcoin Cash fiyatı için kritik seviye 600 dolar

Bitcoin Cash dün 615 dolar desteğine tutunma çabası içerisindeyken, yükseliş hareketini devam ettiremeyerek, yeni güne bu seviyenin altına hızlı düşerek başladı. Mevcut geri çekilme hareketi ise 580 dolara kadar devam etti.

580 dolar seviyesinde destek bulan Bitcoin Cash’in ise mevcut yükselişine göre sınırlı bir düzeltme yaptığı görülüyor. Eğer gün içerisinde yeni bir satış dalgası gelmez ise BCH/USD paritesinin 100 saatlik hareketli ortalama seviyesi olan 600 dolara tutunmayı başarırsa yeniden bir yükseliş trendine girdiğini görebiliriz.

Fakat bu yükseliş trendi için 604 dolar seviyesinde bulunan 100 günlük hareketli ortalama seviyesi de önemli bir direnç gösterebilir. Özetleyecek olursak, Bitcoin Cash’in 600 – 605 dolar bandında yapacağı hareketler haftanın geri kalanında yön tayini için oldukça belirgin olacak gibi gözüküyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH/USD paritesi saatlik görünümünde MACD göstergesi düşüş sonrası toparlanma çabalarının yükselişin devamı için henüz yeterli olmadığını gösteriyor. Stokastik gösterge ise buna karşılık daha hızlı tepki vererek aşırı satım bölgesinden nispeten yüksek bir eğimle yukarı yönlü hareket ediyor. Bu hareket günün geri kalanında yükselişin hızlanması için tetikleyici olabilir.

Diğer yandan 50 seviyesinin altında yatay hareket eden RSI ve negatif bölgedeki CCI Stokastik ile doğru orantılı bir görünüm vermiyor. Genel olarak göstergelerin karışık sinyaller verdiği bu saatlerde BCH’nin kritik eşiğinde göstereceği hacimli işlemler yönü konusunda belirleyici olacak gibi görünüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin