Ethereum'daki en büyük ponzi planı’nın cüzdanı boşaltıldı!
Ethereum'daki en büyük ponzi planı’nın cüzdanı boşaltıldı!

Ethereum (ETH) fiyatı 100 doların altına düşer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) fiyatı120 dolardan fazla. Peki dijital paranın bir sonraki durağı 100 doların altında mı?

Ethereum (ETH) fiyatı çift haneli rakamlara mı kayıyor?

Uzun bir süre için Bitcoin sonra üçüncü büyük pazar değerine sahip dijital para Ethereum ve son zamanlarda onun koltuğunu çalan Ripple düşüş eğiliminde. Kripto pazarındaki satış dalgası, başta Bitcoin olmak üzere, altcoinlerin neredeyse tamamını etkilerken, Ripple rakiplerine karşı yükseldi. Sonuç olarak piyasa değeri Ripple’dan daha fazla düşen Ethereum üçüncü sırada yer aldı ve Ripple ikinci sıraya yükseldi.

Ethereum (ETH) günlük fiyat grafiği
Ethereum (ETH) günlük fiyat grafiği

Ethereum, Ocak ayında 1.400 dolara kadar yükseldi, ancak dijital para bugün 123 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Ethereum 100 dolar sınırına yaklaşırken, çift haneli sayılara girip girmeyeceği merak ediliyor. FXStreet analisti Ken Chigbo, ETH/USD paritesinin bu hafta önemli bir haftalık desteği ihlal ettiğini belirtiyor. Chigbo’ya göre, desteğin ihlali göz önüne alındığında, bu 80 dolarlık bölgeye kayan bir düşüşe neden olabilir.

Ethereum’da gizli güncelleme

Bununla birlikte Ethereum geliştiricileri ve kurucu ortakları Vitalik Buterin ve Joseph Lubin özel bir toplantıda, ölçeklendirilecek ağdaki güncellemeyi görüşmek üzere bir araya geldi. Güncellemenin içereceği hakkında hiçbir bilgi verilmedi ve şu ana kadar bilinen tek şey Ethereum 1x.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin