Ethereum erozyon fiyatına ulaştıktan sonra direnç seviyelerini zorluyor
Ethereum erozyon fiyatına ulaştıktan sonra direnç seviyelerini zorluyor

Ethereum erozyon fiyatına ulaştı: Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH) fiyatında aşağı yönlü bir hareket başladı ve ABD dolarına karşı 700 dolar ve 690 doların altında işlem gördü.
  • Bu haftanın 725 dolarlık destekle öne çıkan önemli artış eğilim çizgisi, ETH/USD paritesinin saatlik grafikte kırıldı.
  • Parite kısa vadeli bir düşüş bölgesinde bulunuyor ve 660 dolarlık desteği tekrar test edebilir.
  • Peki Ethereum erozyon fiyatına ulaştı. Bu durumda ne olacak?

Ethereum, ABD doları ve Bitcoin’e karşı erozyon fiyatına ulaştı. ETH/USD paritesi şu anda 700 dolar seviyesinin çok altında işlem görüyor ve bir düşüş bölgesine taşındı.

Ethereum erozyon fiyatına ulaştıktan sonra direnç seviyelerini zorluyor

ABD doları karşısında Ethereum fiyatında 742 dolarlık direncin üzerinde bir yükseliş yaşanmadı. Fiyat keskin bir aşağı yönlü hareket başlattı ve 730 dolar, 720 dolar ve 710 dolar destek seviyelerinin altına geriledi. Fiyat 742 dolar seviyesinden reddedildi ve alıcılar boğa momentum kazanamadı. En kötü şey, fiyatın 700 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına yerleşmesi.

Üstelik, bu haftanın 725 dolarlık desteğiyle vurgulanan önemli yükseliş trendi çizgisi, saatlik ETH/USD paritesi grafiğinde kırıldı. Parite, son dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesini de 690 dolardan 635 dolara en düşük  742 seviyesinde yükseltti. Ethereum, daha fazla kayıp için kapıları açtı ve fiyat 680 doların altına düşebilir. Olumsuz yönündeki bir sonraki destek, son dalganın %76,4 Fib geri çekilme seviyesinin yaklaşık 635 dolardan en düşük  742 dolar seviyesine yükselmesi. Genel ön yargı, 700 doların altına yakın bir düşüşle kısa vadede dönmesi.

Ethereum erozyon fiyatına ulaştı: Şimdi ne olacak?
Ethereum erozyon fiyatına ulaştı: Şimdi ne olacak?

Grafiğe bakıldığında, fiyat 742 dolardan fazla satış baskısı altında. Satıcılar kontrolde kalırsa, 660 doların altında bir düşüş var. Yukarı tarafta, 700 dolar ve 720 dolarlık kırık desteğin iyileşme için engel olarak hareket etmesi muhtemel.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD, düşüş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI aşırı seviyelere ulaştı.

Büyük Destek Seviyesi: 660 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 700 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin