Ethereum dünyanın en büyük kripto para birimi olabilir
Ethereum dünyanın en büyük kripto para birimi olabilir

Ethereum dünyanın en büyük kripto para birimine dönüşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in dünyanın ilk merkezi olmayan sayısal para birimi ünvanı geçtiğimiz üç yılda fiyatları oldukça artan Ethereum tarafından üstlenilebilir. En başarılı şirketler arasında yer alan Blockchain.info ve BitPay.com gibi startup’lardaki Bitcoin’in en güvenilir yatırımcısı olan Roger Ver, Ethereum ve Bitcoin Cash’in önümüzdeki aylarda veya yıllarda büyük kârlarla desteklenen kripto para birimleri olacağını iddia ediyor. Peki bu durumda Ethereum dünyanın en büyük kripto para birimine dönüşecek mi?

“Ethereum yıl sonuna kadar Bitcoin’i geçebilir.”

Yakın gelecekteki gelişmeler hakkında son derece olumlu olan Roger Ver, The Independent ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

Ethereum yıl sonuna kadar Bitcoin’i geçebilir ve Bitcoin parası 2020’den önce aynı şeyi yapabilir.

Analistler, Bitcoin’in artık Bitcoin Cash gibi diğer büyük projelere izin veren en yüksek piyasa değerine sahip olmayacağını ifade eden “The Flippening” adlı bir terim oluşturdular. Roger Ver ayrıca, Bitcoin’in çekirdek teknolojisindeki yavaş işlem sorunları ve ağın artan popülaritesiyle ücretlerin nasıl yükseldiğini de belirtti.

Ethereum dünyanın en büyük kripto para birimi olabilir

Günümüzde daha fazla insan Blockchain teknolojisinin gücüne inanıyor. Ether’in bu yıl çalkantılı bir dalgalanma nedeniyle çok fazla tanınmasıyla, Ether’in merkezi olmayan yazılım programını kullanıcı dostu hale getiriyor ve bu alanda bir yetenek gösterisinin daha iyi standartlarına ulaşmasını sağlıyor.

Uzmanlar Bitcoin’in, hala baskın olduğu için piyasa listelerinde geriye düşmesinin hiçbir nedeninin olmadığını iddia ediyor. Ethereum’un artan sirkülasyonu ile Bitcoin, gelecek haftadan beri büyük yatırımcıların gelmesiyle değerini ikiye katlamaya çalışıyor. Geçtiğimiz on iki ayda, Bitcoin’in fiyatı ortalama %450 artışla 1.700 dolar ile 9.360 dolar arasında gerçekleşti.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin