Verge kriptolu banka kartları ile sektöre yenilik katıyor
Verge kriptolu banka kartları ile sektöre yenilik katıyor

Verge kriptolu banka kartlarını piyasaya sürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG), resmi Twitter hesabı aracılığıyla XVG banka kartlarının lansmanını duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada finansal teknoloji çözümleri sağlayıp düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunan bir Alman bankası olan WEG’in belirli bir kısmını satın aldığını açıkladı.  Verge kriptolu banka kartları ile piyasaya yeni bir bakış katıyor.

Verge ve TokenPay Alman bankasına yatırım yaptı

Kriptolu banka kartı, bir kişinin kripto para birimini internet üzerinden depolamasını sağlar. Bu, kripto para birimini yaygın olan açık geleneksel mağazalarda harcama problemini çözecek. 8 Mayıs tarihinde Verge ve TokenPay, WEG bankası ile bir toplantı yaptı. Verge ve TokenPay WEG’in en azından %9’unu alacaklarını duyurdu. Geri kalan %80’lik pay oranın alınmasının ise opsiyonel olacağı ve projenin gerçekleşme sürecine bağlı olduğunu belirtildi.

WEG internet sitesinde, bankanın modern finans dünyasıyla çok iyi bir bağlantı kurduğunu belirtti. Banka, TokenPay ve Verge’nin ortak bir yatırım yaptığını ve şu an için bankanın %9,9’unu ellerinde tuttuklarını açıkladı.

Verge kriptolu banka kartları ile sektöre yenilik katıyor

Verge son bir hafta içerisinde düşüş yaşayarak %22,62’lik bir değer kaybına uğradı. Yazım sırasında XVG, 902 milyon dolar  piyasa değeriyle 0,06 dolar seviyesinden işlem görmekte. Son bir saat içerisinde XVG fiyatı %3’lük bir düşüş yaşadı. Son 24 saat içerisinde ise XVG fiyatı %19’luk bir düşüş gördü. Bir Twitter kullanıcısı olan Peter konuya yönelik şu yorumdu yaptı:

Sözü edilen bankaya baktım ve pek de bir şeye benzemiyor. WEG Almanya meşeli bir banka, bu Nazilerden finansal teknoloji ile ilgili çözüm sunmasından başka ne bekliyorsunuz. Yok yok bu sadece bir şaka.

Kripto analisti olan Garrison ise konuya yönelik şunları söyledi:

Bu XVG para biriminden büyük beklentilerim var. Bu arada ben bu kripto paranın topluluğundan değilim. Kriptoya yatırım yapmıyorum ama küresel artış yaşayacak bir fenomen olduğunu öngörebiliyorum.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin