Ethereum cüzdanları harekete geçti: Ciddi oranda ETH borsaya transfer ediliyor
Ethereum cüzdanları harekete geçti: Ciddi oranda ETH borsaya transfer ediliyor

Ethereum cüzdanları harekete geçti: Ciddi oranda ETH borsaya transfer ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lider para birimi Ethereum’da hareketlilik yaşanıyor. Whale Alert tarafından paylaşılan bilgiye göre dakikalar içerisinde borsaya Ethereum girişi oldu. Ethereum cüzdanları harekete geçerken yatırımcılar tedirgin olmaya başladı.

Ethereum balinaları, sepetlerindeki ETH’yi borsaya transfer ediyor. Transfer edilen ETH miktarı ise 1 milyar doları geçti. Raporlama, izleme ve analiz sistemi Whale Alert birkaç dakika önce ETH transferlerindeki hareketliliği gözlemledi. Peş peşe yapılan transferlerde 2,5 milyar doları geçen bir transfere şahit oldu. Gizemli Ethereum cüzdanları Kraken borsasına ETH aktardı. İki adet 250.000 ve bir adet 128.733 ETH Kraken borsasına gönderildi.

Etherum’daki fiyat artışı nedeniyle balinalar, sepetlerindeki ETH’yi borsalara yolluyor. Ethereum cüzdanları, Ekim ve Kasım ayını oldukça hareketli geçirdi. Daha öncesinde de 20.000 Ethereum yine Kraken borsasına gönderilmişti. Balinalar bir yandan kâr satışı ile varlıkları değerlendirmek istiyor.

Ether cüzdanları bu sıralar hareketli

Analist ve uzmanlar, Ethereum fiyatında bir düzeltmenin yaşanacağını düşünüyor. Yüzde 20 ile 30 arasında bir kırılım gelebilir. Sürekli yükseliş içinde olan Ethereum’un ciddi bir düzeltme vermemesi kafaları karıştırıyor. Pentosh1 hesaplı kripto analisti Ethereum’da bir ter atma ve dinlenme olasılığını ön görüyor.

Piyasanın ikinci varlığı Ethereum’da düzeltme beklenirken balinalar ise kâr satışı için borsaya ETH aktarıyor. Bugün ciddi oranda ETH Kraken borsasına transfer edildi. Yeni bir zirve sonrası büyük bir satışın habercisi olabilir. Diğer bir ihtimal ise Kraken’in kendi hesapları arasında bir transfer olması. Ancak gizemli cüzdanlar üzerinden yapılan transferler için net bir bilgi paylaşılmış değil.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin