Polkadot için yeni bir yükseliş rallisini ne tetikleyebilir?
Polkadot için yeni bir yükseliş rallisini ne tetikleyebilir?

Polkadot için yeni bir yükseliş rallisini ne tetikleyebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, 4 Kasım’da 55$’lık bir ATH’ye ulaştıktan sonra, haftanın ilk saatlerinde 45$’dan el değiştirirken zirve seviyesinden bir düzeltme gördü. Aslında, sekizinci sıradaki altcoin geçen hafta %13,18 düştü. Bununla birlikte, başka bir ATH’ye ilişkin iyimserliğin görünüşte kaybolmasıyla birlikte, DOT yatırımcıları için bazı iyi işaretler de vardı.

Polkadot ağında parachain coşkusu kısa mı sürdü?

Geçen hafta boyunca, parachain müzayedelerinin heyecanıyla birlikte DOT fiyatı düşüş trendindeydi. Özellikle, DOT, parachain heyecanı arkasında toplandığı ve varlığın fiyatının yüksek sosyal duyarlılık üzerine sürdüğü için Ekim ayı ve Kasım ayı başlarında en iyi performans gösteren altcoinlerden biriydi.

Peki, ilgi yeniden yükselirken fiyat da yukarı yönlü bir hareket görebilir mi?

Kaynak: Sanbase

Sosyal hacimler zirveye ulaşırken, DOT’un ağırlıklı sosyal duyarlılığı -0.489 – Kripto için düşük bir puan kaydetti. DOT’un rallilerine genellikle yüksek ağırlıklı bir duygu eşlik ediyor ve bu sefer de aynı şey eksik. Yani, DOT’un 50 dolar seviyesinin üzerine çıkması için biraz pazar coşkusuna ihtiyacı var gibi görünüyor.

Ayrıca, azalan ticaret hacimleri de daha sakin bir bireysel katılıma işaret ediyor. Özellikle DOT, deyim yerindeyse bireysel yatırımcının gözdesi oldu ve ticaret hacimleri, konsolidasyon aşamalarında bile iyi seviyelerini korudu.

DOT’un kısa vadeli fiyat hareketinin anahtarı bireysel taraftan da bir baskı olabilir.

Ufukta yeni ATH mi var?

Azalan coşku ve bireysel ilgisi kulağa hoş gelmese de, Polkadot’a kurumsal ilgi hala güçlü. Avrupa’daki Polkadot ETF’leri Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor, Ethereum’un geleneksel finans tarafından benimsenmesi vb., varlığa karşı kurumsal oyuncuların yüksek ilgisinin bir kanıtı olarak yorumlanabilir.

Ek olarak, DOT’un fiyatı, yazının yazıldığı sırada ATH’sinden %15 düşmesine rağmen, piyasa değeri iyi konumda bulunuyor.

Kaynak: Messari

Bununla birlikte, Polkadot için aktif adresler 1 Kasım 2021’den bu yana neredeyse %55 arttı. DOT’un daha düşük seviyeler kaydetmesine rağmen bu büyümenin devam etmesi muhtemel. Aynı şey, Blockchain faaliyetleriyle desteklenen ağa akın eden katılımcıların son durumunda da görülebilir.

Kaynak: Messari

DOT, 10 Kasım’dan bu yana daha düşük seviyeler kaydettikten sonra, geçmişte önemli bir destek/direnç görevi gören kritik 45,56$ seviyesinden nihayet çıktı.

Ancak, mükemmel bir Polkadot rallisi için eksik olan bir şey, bir Bitcoin rallisi olabilir. Özellikle, DOT’un rallileri geçmişte sıklıkla BTC’nin fiyat hareketlerini takip etti. Bu nedenle, Bitcoin’in toparlanması Polkadot’u yeni bir ATH’ye doğru gibi görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin