Ethereum Classic (ETC) fiyatı neden düşüyor?
Ethereum Classic (ETC) fiyatı neden düşüyor?

Ethereum Classic Radex ile ilk merkezi olmayan platformuna kavuşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Classic (ETC) ilk merkezi olmayan borsasının lansmanını duyurdu. Bu borsa Ethereum Classic için Saturn Network tarafından geliştirildi. Borsa “Radex” olarak adlandırılıyor ve lansmanı bu hafta sonu yapması planlanıyor. Ethereum Classic Radex ile kendini geliştirmeyi hedefliyor.

Ethereum Classic DAO hackinin sonucu

Ethereum Classic konuya yönelik Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Radex Classic, ETC’nin ilk merkezi olmayan borsası. Cumartesi günü başlayacak.

Ethereum Classic, Ethereum topluluğu üyeleri arasında felsefi bir anlaşmazlığa yol açan DAO hackinin sonucuydu. Anlaşmazlık iki farklı kripto para olan Ethereum Classic ve Ethereum’u yaratan hard forka yol açtı. Her iki kripto para birimi de aynı hedefleri ve vizyonu paylaşıyor.

Ethereum Classic Radex Borsası’nı piyasaya sürüyor

Radex, ERC223 tokenleri için ilk olarak %0 ücret uygulayacak olan merkezi olmayan bir borsa. ERC223’ün bazı avantajları ile yükseltilen klasik ERC20 tokenleri, ERC223’e benzer bir şekilde piyasaya sürüldü. Bu, yeni bir token standardı. Borsanın iki bölümü var, ilki tüm finansal işlemleri ele alan akıllı bir sözleşme. İkinci bölüm, akıllı sözleşme ile kolay etkileşim sağlayan bir web uygulaması.

Radex’i geliştiren Saturn Network, tek bir işlemde merkezi olmayan bir sipariş defterine erişim sağlayan bir protokol. Para yatırma işlemi gerektirmez ve tamamen Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışır ve işlemlerin herkes için her zaman erişilebilir olmasını sağlar. Ayrıca SATURN tokenlerini tutmak, sahibinin Saturn DAO’nun bir parçası olduğu anlamına gelir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin